تجهیزات استریم برای استریمینگ
دانستن این نکته که باید برای خرید تجهیزات استریم، دست و دلباز باشید و در خرید کدام قطعه، حسابی صرفه جویی کنید، بهترین توصیه برای افرادی است که قصد دارند با تهیه یک ستاپ باکیفیت، وارد حوزهی جذاب و پرطرفدار استریم و استریمینگ شوند.
قبل از اینکه برای اولین بار به صورت زنده، به استریم کردن بپردازید یا رکورد بیشترین تعداد بازدیدکننده کانالتان در یوتیوب را بشکنید، یک لیست خرید بلند بالا از تجهیزاتی که برای این کار به آن نیاز دارید، پیش روی شما قرار میگیرد.
از طرفی با توجه به اینکه اکثریت افراد علاقه مند به این حوزه، شاید از توان مالی بالایی برای خرید تجهیزات اولیه این کار برخوردار نباشند، ما در این مقاله نکاتی را به شما آموزش خواهیم داد که رعایت آنها میتواند تا حد قابل توجهی در هزینههای شما صرفه جویی کند.
در نتیجه در ادامه ضمن معرفی تمام تجهیزات لازم برای استریم یک بازی ویدئویی، به شما خواهیم گفت که باید برای خرید کدام قطعات پول بیشتری خرج کرده و از خرید چه لوازمی، صرف نظر کنید. بنابراین تا پایان با ما همراه باشید.
تجهیزات استریم
میکروفن
برای هر فرد تازه واردی در حوزه استریم، داشتن یک USB Microphone مناسب، ضروری و واجب است. این مدل میکروفنها، به راحتی هر چه تمامتر راه اندازی شده و برای استفاده از آنها نیازی به خرید یک Audio Mixer جداگانه نیست. خوشبختانه در حال حاضر خریداران با گزینه های جذاب و متنوعی در بازار این محصول رو به رو هستند که در ادامه به معرفی چند مورد از آنها میپردازیم.
برند Blue، یک برند همیشه در حال پیشرفت طی بیست سال اخیر بوده که تعداد قابل توجهی از استریمرها، از محصولات آن در تولید محتوای خود استفاده میکنند که البته این موضوع، بی دلیل نیست. چرا که دو میکروفن مدل Blue Snowball و Blue Yeti Nano، علی رغم داشتن کیفیت بالا، از نظر اقتصادی کاملا به صرفه هستند. میکزوفون خوب یکی از مهمترین تجهیزات استریم است.
خوشبختانه با خرید این دو مدل، دیگر هیچ خبری از نویزهای اذیت کننده و اعصاب خوردکن نیست و بینندگان، از کیفیت بالای صدای استریم شما لذت خواهند برد. با این حال، گزینههای ارزان قیمتتری از سایر برندها وجود دارد که در صورت تمایل می توانید به سراغ خرید آنها بروید.
از جمله مدلهای Seiren Mini و Hyper X Solocast کمپانی Razer که هر دو هم اکنون قیمتی زیر 50 یورو دارند.
اگر قصد دارید یک پله بالاتر بروید، میکروفنهای Elgato Wave:3 و RODE NT-USB، از بهترین مدلهای میان رده بازار محسوب میشوند. هر دوی این مدل میکروفن ها، علاوه بر داشتن دکمههای کنترل جهت راحتی کاربر، از یک پاپ فیلتر برای بهبود کیفیت صدای شما در جریان استریم استفاده میکنند.
از سویی میکروفن Elgato Wave:3، با داشتن یک محفظه کپسولی شکل ضد نویز در بخش داخلی خود میتواند با تنظیم صحیح مقادیر ورودی، صدای اطراف را تا حدود زیادی کاهش داده و کیفیت صدای شما را نیز چند برابر کند. آیا هنوز هم قصد سرمایه گذاری بیشتر و خرید بهترین محصولات بازار را دارید؟ در این صورت، پیشنهاد ما میکروفن مدل Shure MV7، است.
محصولی که با برخورداری از هر دو نوع خروجی XLR و USB، در کنار یک کنترل پنل لمسی، دست شما را برای انجام هر نوع تغییری کاملا باز خواهد گذاشت.
فارغ از اینکه کدام یک از مدلهای پیشنهاد شده در بالا را خریداری کنید، زمانی میتوانید انتظار بهترین عملکرد از یک میکروفن را داشته باشید که هم از لحاظ فیزیکی، در موقعیت درستی قرار گرفته باشد و هم تنظیمات پردازش صدای آن را به خوبی کنترل کنید.
با صرف زمان و پس از مدتی، متوجه خواهید شد که میکروفن باید در چه فاصلهای از دهان شما و سایر منابع صدا مثل اسپیکر یا کیبورد مکانیکی، نصب شده باشد. در نهایت میتوانید از هر گونه نرم افزار یا گزینههای جانبی دیگر، برای بهبود کیفیت صدای استریم خود و حذف نویزهای اضافی و پشت صحنه، استفاده کنید.
هدست
این آیتم، یکی از تجهیزاتی است که استریمرهایی که زیاد اهل بازی های رقابتی و نفسگیر نیستند، میتوانند در خرید گزینه مدنظرشان تا حد زیادی صرفه جویی کنند.
به عبارت دیگر، اگر شنیدن صدای پای بازیکنان رقیب در حین گیمپلی بازی برایتان مهم نیست، شما اصلا برای استریم کردن نیازی به خرید یک هدست ندارید. فقط در این صورت باید حسابی حواستان به محل قرارگیری اسپیکرها و تنظیمات صدای میکروفنتان باشد. اما اگر دوست دارید در هنگام استریم و حین گیمپلی، غرق صدای محیط بازی شوید، گزینههای بسیاری وجود دارند که میتوانید آنها را برای خرید در نظر بگیرید.
هدست مدل Razer Black Shark V2، از دید ما در حال حاضر یکی از بهترین هدست های گیمینگ بازار است. در کنار آن هدست مدل Crosair HS35، از دیگر محصولات پرطرفدار بین استریمرها به حساب میآید.
نکته آخر اینکه جدا از هر تصمیمی که در این مورد اتخاذ میکنید، لطفا به هیچ وجه به فکر خرید هدستهای همراه با میکروفن یا به عبارتی Built-in نباشید. شاید شما فکر کنید با این انتخاب، با یک تیر، دو نشان خواهید زد اما در واقع، میکروفنهای هدستها (حتی در گران قیمتترین مدلهای آن)، برای استفاده در حین استریم اصلا توصیه نمیشوند.
دوربین
«آیا برای موفقیت در حوزه استریم، برای خرید تجهیزات استریم حتما نیازی به خرید یک وبکم هست؟» این سوالی است که افراد زیادی در وبلاگهای مختلف در حال بحث کردن در مورد آن هستند. اما اگر از من بپرسید، جواب من یک بله ساده است.
تجهیزات استریم این قطعه، شاید یکی از گستردهترین بازار محصولات را از نظر محدوده قیمتی، در بین سایر تجهیزات مورد نیاز برای استریم به خودش اختصاص میدهد. از سویی اگر تمرکز محتوای استریم شما بر روی گیمپلی بازیهاست، خرج کردن زیادی برای خرید یک وبکم آنچنان تاثیری روی موفقیت شما نخواهد داشت.
وبکم مدل Logitech C920 برای چندین سال، بر بازار این صنعت سلطنت میکرد و در حال حاضر نیز جزء پرفروش ترین محصولات کمپانی Logitech، محسوب میشود. با قیمتی حدود 60 دلار، این مدل یکی از گزینههای میان رده به شمار میرود که در صورت قراردادن آن در موقعیت و زاویهی صحیح، کیفیت تصویر بالایی را در اختیار شما قرار خواهد داد.
تجهیزات استریم قاعدتاً در این محدوده قیمتی، نباید انتظار عمق دید حیرت انگیز یا ویژگیهایی مثل Field Blur یا Rapid Autofocus را از وبکم خود داشته باشید. که البته همهی این ویژگیها هم برای استریم شما، ضروری نیست و صرفاً جنبهی لاکچری دارند.
حتی مدل ارزان قیمتتر C270، کار شما را راه میاندازد و بهتر از این است که بدون داشتن وبکم، مشغول استریم کردن بازیهای موردعلاقه خود شوید. هر چند که در صورت استریم کردن در شب با این وبکم، باید سطح انتظارات خود را از کیفیت تصویر خروجی، پایین بیاورید.
در نتیجه، تنها آن دسته از استریمرهایی که تمرکز محتوایشان بر روی گفت و گو و صحبت کردن است، نیاز دارند تا در خرید این قطعه تا جای ممکن دست و دلباز باشند. در این حالت، پیشنهاد ما برای بهترین وبکم موجود در بازار، مدلRazer Kiyo Pro، با قیمتی حدود 199 دلار است.
سنسور CMOS بزرگ و بسیار حساس تیپ 1/2.8 با تکنولوژی STARVIS تعبیه شده در این وبکم Full HD، میتواند میزان تاریکی و روشنایی محیط اطرافش را تشخیص داده و با توجه به آن، خودش را تنظیم کند.
وسایل نورپردازی
فارغ از اینکه شما چه میزان برای خرید یک Webcam هزینه کرده باشید، عملکرد آن همیشه تحت تاثیر میزان نور موجود در محل کار شما خواهد بود. با این حال برای یک فرد تازه کار، شما نیازی به خرید گزینههای گران قیمتی مانند Razer Key Light Chroma (با قیمت 299 دلار) یا Elgato Key Light Mini (با قیمت 89 دلار) ندارید.
هر چند این محصولات با برخورداری از یک نرم افزار مخصوص و ریموت کنترل برای تنظیم میزان روشنایی و یکپارچه سازی نور پسزمینه، عملکرد فوقالعاده خوبی از خود نشان میدهند، اما با این حال جزء تجهیزات استریم ضروری کار یک استریمر محسوب نمیشوند.
در نتیجه اگر میخواهید به تازگی وارد حوزه استریمینگ شوید و بودجهی محدودی هم دارید، بهتر است فعلا از خرید این گونه تجهیزات نورپردازی صرف نظر کنید. در عوض، برای شروع کار تهیه یک IKEA desk Lamp ارزان قیمت، میتواند گزینهی معقول تری باشد.
حتی برای صرفه جویی بیشتر در هزینهها میتوانید با دستکاری در محیط فیلمبرداری (مثل نصب پرده جلوی پنجره و …)، میزان نور موجود در محل کارتان را کنترل کنید.
تجهیزات استریم
کپچر کارت
تهیه یک کپچر کارت مناسب و کارآمد، یکی از آن مواردی است که تاثیر زیادی روی کیفیت نهایی استریم شما خواهد داشت و باید در خرید آن، حسابی با دقت عمل کنید. گرچه با یک جستجوی ساده در اینترنت با گزینههای بسیار زیادی رو به رو خواهید شد که همگی نوید یک عملکرد فوقالعاده از خود را به شما میدهند، اما در واقع بسیاری از آنها، به اندازهی برچسب قیمتی خود، کارایی و کیفیت لازم را ندارند.
برند Elgato طی سالیان اخیر، در حوزه تولید کپچر کارتهای مناسب استریمینگ فعال بوده و به انتخاب اول بسیاری از استریمرها تبدیل شده است. هیچ کدام از کپچر کارتهای مدل Elgato HD60 (200 دلار) و PCle 4K60 pro (250 دلار)، ارزان قیمت نیستند اما هر دوی آنها قادرند تا تصاویر خیرهکننده و بدون هیچگونه تاخیری از استریم شما را، تقدیم بینندگان کنند.
بنابراین سعی کنید هر میزان پولی که در زمان خرید آیتمهای قبلی صرفه جویی کرده و پس انداز کردهاید، اینجا به کار گرفته و بهترین مدل کپچر کارت را مطابق نیازهایتان تهیه کنید.
لوازم جانبی استریمینگ
این دسته از تجهیزات استریم هر چند برای تولید محتوای استریم شما واجب و ضروری نیستند اما گجت Elgato Stream Deck، یکی از کاربردیترین و پراستفادهترین لوازم جانبی است که میتوانید در صورت تمایل، آن را خریداری کنید.
این گجت با طراحی منحصر به فرد خود، کنترل کاملی از تغییر صحنههای استریم شما گرفته تا تنظیم میزان نور و افکتهای صوتی را در اختیار شما قرار میدهد و دکمههای قابل شخصی سازی آن، به شما کمک می کند تا به راحتی هر چه تمامتر از آن استفاده کنید.
هر چند مدلهای مختلفی از این نوع گجت را در بازار پیدا خواهید کرد که حتی تا 250 دلار نیز قیمت دارند، این تجهیزات استریم یک آیتم ارزان قیمت برای ستاپ استریمینگ شما نخواهد بود. خوشبختانه برند Elgato به فکر مشتریان با بودجهی حداقلی هم بوده و نرم افزار موبایلی Stream Deck Mobile را برای آنها تدارک دیده است.
شما نیز می توانید با پرداخت هزینهی ماهانه 2.5 دلار یا 25 دلار به صورت سالیانه، از مزیتها و قابلیتهای این برنامه برخوردار شوید.
اگر قصد دارید تا به زودی وارد حوزهی جذاب استریم و استریمینگ شوید، باید بدانید که لازم نیست ستاپ شما از همان روز اول، به بروزترین و گران قیمتترین مدل تجهیزات استریم مجهز شده باشد. یا این که مثلاً تمام آیتمهای موردنیاز خود را از یک برند خاص تهیه کنید تا همگی با یکدیگر سِت و هماهنگ باشند.
به ویژه اگر بودجهی محدودی برای شروع کار دارید، بهتر است ابتدا تمرکز خود را بر روی خرید قطعات کلیدی با کیفیت مثل یک کپچر کارت قدرتمند گذاشته و کم کم با پیشرفت کار و افزایش تعداد بازدیدکنندگان محتوای اختصاصی شما، به فکر ارتقا و آپگرید سایر تجهیزات خود باشید.
منبع : gamesradar
محصول پیشنهادی