بررسی ایکس باکس سری اس
در بررسی ایکس باکس سری اس که دومین کنسول نسل نهمی مایکروسافت می باشد. این کنسول کوچکترین ایکس باکس ساخته شده تا به امروز است و با قیمت ۲۹۹ دلار در تاریخ ۲۰ آبان ۹۹ روانه بازار خواهد شد.
در ابتدا نگاهی اجمالی به مشخصات سختافزاری این کنسول داریم:
- پردازنده اصلی : ۲zen هشت هسته ای و فرکانس GH3.8
- پردازنده گرافیکی : RDNA2 با قدرت ۴ترافلاپس
- توان پردازش: ۴ترافلاپس
- حافظه رم : 10 گیگابایت
- حافظه داخلی : ۵۱۲گیگابایت SSD
(در این مقاله بررسی ایکس باکس سری اس از جنبههای مهم و کاربردی آن همچنین مزایا و معایب آن را بیان می کنیم)
1) قیمت:
قیمت تمام شده ۲۹۹ دلار و یا ۱۲۴۹ درهم (به علت واردات کنسول ها از دبی قیمت درهمی حائز اهمیت است ) با توجه به قیمت دیگر کنسولهای نسل نهم قیمتی استثنایی می باشد و می توان گفت بهترین دلیل برای خرید ایکس باکس سری اس می باشد.
2) بازی:
همانطور که در ابتدای مقاله بررسی ایکس باکس سری اس گفتیم، ایکس باکس سری اس فاقد درایو نوری است پس مجبور به تهیه بازی ها به صورت دیجیتالی هستید این ضعف ایکس باکس سری اس با توجه به قیمت ۲۹۹ دلار کاملا منطقی به نظر می رسد و با توجه به بالا بودن قیمت بازی های نسل نهم ۷۰ دلار خیلی اذیت کننده نمی باشد.
نکته قابل توجه و مهم در این باره پشتیبانی این کنسول از سرویسهای گیم پس و xbox all acceess می باشد.
همانطور که می دانیم سیاست مایکروسافت در نسل نهم یکپارچگی و ارزان و در دسترس بودن بازی هاست و به لطف این دو سرویس تا حد زیادی خیالات از بابت بازی ها راحت است و می توان گفت نداشتن درایو نوری در ایکس باکس سری اس قابل چشم پوشی است.
3) ظاهر کنسول:
در مقاله بررسی ایکس باکس سری اس حالا نوبت به ظاهر آن می رسد. مکعب مستطیلی سفید است که در قسمت رویی آن دریچه فن بزرگی به رنگ مشکی قرار گرفته است. در قسمت جلویی کنسول فقط شاهد دکمه ON /OFF کردن، دکمه همگام سازی کنترلر و یک درگاه USB تایپ A هستیم. پورتهای پشتی کنسول سری اس دقیقا مانند برادر بزرگتر خود است. دو پورت USB، یک ورودی برق، یک خروجی HDMI و درگاهی برای افزایش حافظه داخلی کنسول، در پشت سری اس تعبیه شدهاند.
طراحان مایکروسافت در طراحی سری اس، همان زبان مشترک طراحی سری ایکس را در پیش گرفتهاند: کنسولی با ظاهری بسیار شیک و ساده که میتواند به راحتی هم به صورت افقی و هم به صورت عمودی در کنار تلویزیون یا مانیتور شما قرار بگیرد.
4) کنترلر:
هر کنسول بازی که وارد بازار می شود اگر بهترین دستگاه بازی جهان، با قابلیت های فوق العاده هم باشد اگر دارای کنترلری قدرتمند نباشد نمی تواند هیچ کاری را از پیش ببرد. از این نظر کنترلر ایکس باکس سریز موفق بوده و طرفداران زیادی دارد، چرا که دارای تنوع بالا، رنگ های مختلف و طرح های فانتزی می باشد.
کارشناسان شرکت مایکروسافت با بررسی ایکس باکس سری اس که انجام داده اند دریافته اند که با کوچک تر کردن سایز کنترلر جدیدشان محصولی خوش دست تر و با وزن مناسبی را وارد بازار خواهند کرد. آنها با آزمایشی که بر روی دستان کودکان هشت ساله انجام داده اند سایز دسته را طوری کوچک تر کردند که هم هوای مخاطبان کوچک خود را داشته باشند و هم محصول خوش دست و خوش اندازه تری را روانه خانه های طرفداران خود کنند.
5) قدرت نرم افزاری:
نکته قابل توجه در مورد ایکس باکس سری اس قدرت سختافزاری آن است در قسمت پردازشگر شاهد cpu مشابه با ایکس باکس سری ایکس هستیم.
اما در بقیه موارد قدرت سخت افزاری پایین این کنسول باعث شده است که نتواند بازی ها را با رزولیشن 4k اجرا کند و شاهد کیفیت تصویر پایین تری نسبت به کنسول های نسل نهمی هستیم و این مورد می تواند بزرگترین ضعف کنسول ایکس باکس سری اس باشد.
6) هارد SSD:
در مقاله بررسی ایکس باکس سری اس حالا نوبت به هارد SSD آن می رسد! حافظه اس اس دی مشخصه های کنسول های نسل نهم می باشد ایکس باکس سری اس نیز از این قاعده مستثنا نیست و به لطف این حافظه می تواند بازی ها را با سرعت بالا و بی نقص اجرا کند اما در کنار این مسئله پایین بودن حافظه و کم بودن حجم کافی می تواند آزاد دهنده باشد با توجه به بالا بودن حجم بازی ها و آپدیت ها قطعاً حافظه ۵۱۲ در دراز مدت باعث بروز مشکلاتی خواهد شد.
و نیاز خواهد بود که حافظه اکسترنال تهیه کنید و نکته قابل توجه دیگر در این مورد پشتیبانی ایکس باکس سری اس از قابلیت Quick resume می باشد.
به طور کلی با توجه به قیمت تمام شده و در نظر گرفتن معایب و مزایا خرید ایکس باکس سری اس کاملاً منطقی به نظر می رسد.
مزایا
معایب
محصولات مرتبط
اقلام همراه کنسول:
- یک عدد کنترلر
- کابل برق
- کابل HDMI
باسلام
حافظه رم سری اس 10 گیگابایت gddr6 است که به اشتباه نوشته شده چهار گیگ.
موفق باشین.
سلام وقتتون بخیر بله اصلاح شد مچکرم از توجهتون.