مجله بازی, نقد و بررسی

ویژگی های بهترین هدست‌ گیمینگ در سال 2023!

بهترین هدست‌ گیمینگ در سال 2023

بهترین هدست‌ گیمینگ در سال 2023

یکی از اصلی‌ ترین لذت‌ها در هنگام بازی کردن، گوش دادن به صداهای ریز و درشت در بازی‌ها است. گوش دادن به این صداها هم لذت‌ بخش است و هم رکن اساسی برای جلو رفتن در بازی؛ خصوصا برای آن‌ دسته از بازی‌دوستانی که بازی‌های مولتی‌پلیر انجام می‌دهند، داشتن یک هدست گیمینگ نقش پررنگی را ایفا می‌کند.

برای یک هدست خوب، نمی‌توانیم فقط یک معیار یا دو معیار تعیین کنیم؛ برای مثال برخی بی‌سیم بودن هدست را یک‌جور مزیت به حساب می‌آورند، ولی برخی به آن اهمیت نمی‌دهند. قیمت مناسب، سبک بودن و امکاناتی مثل دارا بودن ولوم تنظیم صدا و… هم همگی مهم هستند؛ ولی در این میان، یکی از مهم‌ترین نکات در هنگام انتخاب و خرید هدست گیمینگ، کیفیت میکروفون آن است.

ما در این مقاله سعی کردیم هفت مورد از بهترین هدست‌ گیمینگ در سال 2023 را فارغ از بی‌سیم بودن یا نبودن و… به شما معرفی کنیم تا خودتان بسته به علاقه و بودجه‌تان بتوانید هدست مناسب حال خود را انتخاب کنید.

۱. HyperX Cloud III

کمپانی کلاد پس از سال‌‌ها آزمون و خطا بالاخره هدست بی‌صدا هایپر کلاد ۳ را روانه بازار کرد. این هدست بهترین و عالی‌ترین صدای ممکن را در بین هدست‌های بازی روز دنیا ندارد؛ ولی قیمت مناسبش در کنار کیفیت غافلگیرکننده میکروفن آن باعث شده که در این لیست قرارش بدهیم.

همانطور که اشاره کردیم، میکروفن هدست هایپر کلاد کیفیت بالایی را ارائه می‌دهد که برای یک هدست بی‌سیم واقعا یک مزیت به حساب می‌آید.

تمام کارشناسان این نکته را در مورد این هدست گیمینگ تأیید می‌کنند که با توجه به قیمت پایینی که دارد، ولی صدای خوبی از میکروفن آن پخش می‌شود. این میکروفن هم‌چنین یک چراغ ال‌ای‌دی چشمک‌زن هم دارد که نشان می‌دهد چه زمانی میوت شده است.

قیمت ۹۵ دلاری هدست هایپر کلاد ۳ واقعا به‌صرفه است؛ این هدست برای آن‌هایی که دل‌شان نمی‌خواهد بیش از اندازه برای خرید هدست گیمینگ پول بدهند ولی به‌دنبال کیفیت مناسب هم می‌گردند، بهترین انتخاب ممکن است.

Hyperx Cloud III 2023

۲. Corsair HS80 MAX

یک هدست بازی بسیار عالی از کمپانی کورسیر که البته ورژن به‌روزشده کورسیر اچ‌اس۸۰ آرجی‌بی است؛ این هدست جز شیک‌ترین و مقرون به‌صرفه‌ترین هدست‌های روز دنیا است.

طراحی ظاهری هدست گیمینگ کورسیر اچ‌اس ۸۰ مکس بسیار زیبا است. البته شاید هدبند آن مورد پسند هر کسی نباشد ولی خم شدن بلندگوهایش به کناره‌ها، بسیار به‌درد می‌خورد.

تعریف و تمجیدهای زیادی در مورد میکروفن این هدست گفته نمی‌شود. حالا شاید صدای میکروفنش آن‌چنان حرفه‌ای نباشد، ولی این قابلیت را دارد که با بالا بردن دسته میکروفن، بتوانیم آن را میوت کنیم.

به این ترتیب که اگر دسته میکروفن را به‌سمت بالا ببریم یک صدای کلیک می‌شنویم که بیانگر میوت شدن آن است. البته در گوش‌مان هم صدایی مبنی بر میوت شدن و نشدن آن هم اعلام می‌شود.

کیفیت صدای خوب در کنار طراحی زیبا و البته قیمت ۱۵۰ دلاری، هدست کورسیر مدل HS80 MAX را لایق حضور در این لیست کرده است.

Corsair HS80 MAX

۳. Corsair Virtuoso PRO

این هدست سیمی یکی از بهترین صداها را برای شما پخش خواهد کرد. هدست‌های کورسیر معمولا جز بهترین  و گران‌ترین هدست‌ها در بازار هستند؛ اما سیمی بودن این مدل باعث شده که قیمت آن نیز نسبت به دیگر هدست‌های حرفه‌ای، ارزان‌تر باشد.

هدست گیمینگ کورسیر ویرتوسو پرو در عین سیمی بودن اما، کیفیت دریافت صدای میکروفن بی‌نظیری و تمیزی دارد.

سیم این هدست را به زیر هر دو بلندگوی آن می‌توانید وصل کنید. در کیف آن سه سیم قرار داده شده که یکی از آن‌ها دارای میکروفن است تا در صورت نیاز به هدست وصل شود. این یعنی شما هم می‌توانید بدون میکروفن از آن استفاده کنید هم با میکروفن.

مهم‌ترین وجه تمایز هدست گیمینگ کورسیر ویرتوسو پرو در طراحی اوپن-بک آن است. پشت بلندگوهای این هدست طراحی توری‌مانند زیبا صورت گرفته است. این باز بودن، باعث می‌شود که صدای گرم‌تری از بلندگوهای آن بیرون بیاید که برای شنیدن صداهای مهمی مثل صدای آب در در بازی‌های ماجراجویی (اوپن وورلد) بسیار مناسب هستند.

ارتفاع این هدست قابلیت تنظیم نیست ولی بلندگوهایش به‌پشت خم می‌شود. به این ترتیب می‌توانید آن را به‌راحتی روی میز یا پشت گردن‌تان قرار بدهید.

قیمت جهانی این هدست ۲۰۰ دلار است که خرید آن نسبت به طراحی زیبا و صدای خوب میکروفنش، بسیار به‌صرفه خواهد بود. 

Corsair Virtuoso Pro im Test

۴. Beyerdynamic MMX 200

هدست بیردینامیک جز ارزان‌ترین هدست‌های بی‌سیم (یا بلوتوثی) تازه‌وارد در بازار هستند. پوشش بزرگ بلندگوهای این هدست گیمینگ باعث می‌شود که کامل دور گوش‌تان کیپ شود.

از نظر کارشناسان، صدای بلندگوهای این هدست به‌نظر کمی بیس‌دار می‌رسد ولی در عوض صداهای ریز یا های‌اند را به بهترین شکل پخش می‌کند.

در پشت بلندگوی سمت چپ هدست بیردینامیک ام‌ام‌اکس ۲۰۰ یک دکمه پاور قرار دارد و یک جک ۳.۵ میلی‌متری هم در زیر بلندگو مخصوص وصل کردن میکروفن، قرار گرفته است.

میکروفن این هدست بسیار باکیفیت است. ولی خب آن‌چنان قدرت حذف نویز ندارد. یک ال‌ای‌دی قرمز رنگ هم روی آن قرار گرفته است تا بفهمید که میکروفن میوت شده است یا خیر.

بی‌سیم بودن هدست بازی بیردینامیک باعث شده تا به‌راحتی به تمام کنسول‌های پلی استیشن ۵ و ایکس باکس ریز و پی‌سی وصل شود و مشکلی در این رابطه برای کاربر پیش نیاید. ولی همین امکان، قیمت آن را کمی بالا برده است.

البته این را هم اضافه کنیم که هر بار که بخواهید می‌توایند از این هدست به‌صورت سیمی هم استفاده کنید.

کمپانی بیردینامیک برای خرید این هدست ۲۵۰ دلار قیمت در نظر گرفته است؛ که نسبت به کیفیت بالای آن، قیمت منصفانه‌ای تلقی می‌شود.

Beyerdynamic MMX 200

۵. Turtle Beach Stealth

هدست‌های Turtle Beach جز پیشگامان هدست‌های گیمینگ در بازار هستند. درایورهای ۵۰ میلی‌متری به‌کار رفته در این مدل هدست‌ها کیفیت صدای بی‌نظیری را به پلیر ارائه می‌دهد. ما سعی کرده‌ایم بهترین مدل هدست گیمینگ ترتل بیچ یعنی استیلس را برای معرفی به‌شما در این لیست انتخاب کنیم.

میکروفن این هدست از طریق تکنولوژی حذف‌کننده نویز Active Noise Cancelling تمام نویزهای اطراف را حذف می‌کند تا صدای شما بهتر برای دیگران پخش شود.

البته در کنار این میکروفن، دو میکروفن نیز در داخل محفظه بلندگوها کار گذاشته شده تا بدون میکروفن اصلی هم بتوانید صدای خود را به گوش دیگران برسانید. میکروفن این هدست بازی را با بالا بردن دسته آن می‌توانید میوت کنید.

البته باید این نکته را هم بگوییم که این میکروفن در مقایسه با هدست‌های حرفه‌ای دیگر شاید بهترین کیفیت صدا را نداشته باشد.

ترتل بیچ این امکان را برای شما فراهم کرده است که بتوانید به وسیله حالت یو‌اس‌بی، هدست گیمینگ خود را به پلتفرم‌های مختلف مثل پلی استیشن ۵ هم وصل کنید. با خرید یک هدست می‌توانید آن را با هر کنسولی استفاده کنید.

وجه تمایز اصلی هدست Turtle Beach Stealth در باتری قابل تعویض آن است. برخی شاید این مورد را یک جور عیب تعبیر کنند؛ ولی در نظر داشته باشید که هر گاه باتری یک هدست خراب شود شما مجبورید به‌کلی آن را عوض کنید، ولی این هدست عمر بالاتری دارد چون هرگاه که باتری آن خراب شود با خرید یک باتری جدید می‌توانید دوباره از نو از آن استفاده کنید.

جنس مموری فوم دور بلندگوهای این هدست هم باعث راحتی در حین قرارگیری بر روی گوش می‌شود، و هم تمام صداهای بیرون را ایزوله می‌کند.

قیمت خرید هدست گیمینگ ترتیب بیچ استیلس ۳۳۰ دلار است که رقم سنگینی به‌نظر می‌آید.

Turtle Beach Stealth

۶. Razer BlackShark V2 Pro 2023

و اما یکی از نام‌آشناترین هدست‌های گیمینگ در تمام دنیا؛ ریزر. این هدست‌ها برای اغلب بازی‌دوستان آشنا است که ما از بین مدل‌های مختلف آن، مدل بلک‌شارک وی‌۲ پرو را برای معرفی در این لیست انتخاب کردیم.

درایورهای ۵۰ میلی‌متری در بلندگوهای این هدست به کار رفته است تا صدای فوق‌العاده تمیز Hyper Clear را به گوش شما برساند.

میکروفن ریزر بلک شارک بهترین میکرفن‌ در این لیست است که این مهم را مدیون تکنولوژی Noise Cancelling حرفه‌ای است. در مجموع، اگر علاقه‌مند به بازی‌های مولتی‌پلیر هستید و اه بهترین انتخاب برای شما همین هدست خواهد بود.

هدست گیمینگ ریزر بلک شارک وی۲ پرو هم‌چنین برای تماس‌های تلفنی هم بسیار مناسب است؛ چون فقط با یک دکمه می‌توانیم بین دو دستگاه بلوتوث سوئیچ شویم. یعنی اگر در میان بازی گوشی‌تان زنگ بخورد تنها با زدن یک دکمه می‌توانید تماس‌تان را پاسخ داده و دوباره با فشار دادن همان دکمه به ادامه بازی‌تان گوش بدهید.

از طرفی با استفاده از حالت No Disturb می‌توانید با خیال آسوده بدون آن‌که مزاحمتی بابت تماس تلفنی داشته باشید به بازی کردن خود ادامه دهید.

قیمت هدست ریز بلک‌شارک وی‌۲ در حال حاضر ۲۰۰ دلار است. که با توجه به امکانات فراوانش، قیمت مناسبی است.

Razer BlackShark V2 Pro 2023

۷. Audeze Maxwell

بسیاری از کارشناسان، این هدست ساخت کمپانی آئودزی را بهترین هدست گیمینگ در بازار لقب داده‌اند. کیفیت صدای هدست بی‌سیم ماکسول به‌قدری بالا است که آن را نه فقط برای بازی‌های ویدئویی بلکه برای گوش دادن به موسیقی و تماشای فیلم هم مناسب کرده است. کم‌ترین هدستی در بازار چنین ویژگی‌ای دارد.

دکمه تنظیم ولوم صدا، دکمه پاور، دکمه تنظیم اکولایزر و دکمه سوئیچ به دیگر دستگاه‌ها همگی روی بدنه بلندگوها قرار گرفته تا راحتی هرچه تمام‌تر را برای پلیر به ارمغان بیاورد. تمام این امکانات را می‌توانید از طریق اپلیکیشن موبایلی و کامپیوتری آن نیز استفاده کنید.

در حالی‌که کیفیت میکروفن هدست ماکسول به کیفیت ریزر بلک‌شارک نمی‌رسد، ولی در نوع خود کیفیت بسیار بالایی دارد. با ولوم جداگانه نیز، صدای این میکروفن به‌راحتی تنظیم و میوت می‌شود.

ایراد دیگری که می‌توان به این هدست گرفت قیمت بالای آن (۳۰۰ دلار) است که خب مسلما هرچقدر به‌دنبال خرید هدست گیمینگ بهتری باشیم، باید پول بیش‌تری هم بدهیم. هم‌چنین با ۵۰۸ گرم وزن، یک مقدار سنگین به‌نظر می‌رسد.

Audeze

لذت بازی با هدست‌ های گیمینگ

البته که هدست‌ های بازی متنوع و رنگارنگی در بازار وجود دارد ولی ما به‌ عنوان خریدار فرصت این را نداریم که بتوانیم تک‌ تک آنها را مورد ارزیابی قرار بدهیم. هم‌چنین وقت نداریم که کیفیت صدا و میکروفن تمام آن‌ها را بررسی کنیم.

به همین خاطر، ما سعی کردیم در مقاله بهترین هدست‌ گیمینگ در سال 2023 را که مورد تأیید کارشناسان خبره بوده‌اند به شما معرفی کنیم تا کار برای انتخاب خرید هدست گیمینگ برای شما راحت‌تر شود. امیدواریم هدستی را بخرید که بهترین کارایی را برای شما به‌همراه داشته باشد.

از کیفیت بالای لیست بهترین هدست‌ گیمینگ در سال 2023 لذت ببرید و اگر پیشنهادی برای دوستانتان دارید آن را با ما هم در میان بگذارید.

پیشنهادات نخل مارکت

    محصولات مرتبط

      دیدگاهتان را بنویسید

      نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *