هر آنچه که باید در مورد بازی Dying Light 2 بدانید
پس از چندین بار تاخیر پیاپی، بالاخره شاهد عرضهی بازی Dying Light 2 برای کنسولهای نسل هشتمی، نسل نهمی و کامپیوترهای شخصی هستیم و تا نیمهی سال ۲۰۲۲ نیز این بازی به واسطهی پردازش ابری برای کنسول نینتندو سوییچ نیز منتشر خواهد شد. نسخهی اول بازی Dying Light در سال ۲۰۱۵ منتشر شد و مورد استقبال قشر عظیمی از طرفداران بازیهای جهان باز و زامبیمحور قرار گرفت. به همین دلیل استودیو Techland در طی این ۷ سال تمام تلاشش را کرده است تا دنبالهای درخور و شایسته را برای نسخه اول عرضه کند.
داستان نسخه اول در شهری به نام «حاران» جریان داشت. در این شهر ویروسی خطرناک منتشر شده بود که مردم را به زامبیهای مرگباری تبدیل میکرد. شخصیت اصلی این بازی یعنی «کایل کرین» که یک مامور مخفی بود، وارد این شهر شد تا در مورد منشا ویروس اطلاعاتی را کسب کند. داستان بازی Dying Light 2 حدودا ۲۰ سال پس از رویدادهای نسخه اول روایت میشود و این بار با منطقه و شخصیتی جدید طرف هستیم.
شخصیت اصلی بازی «ایدن کالدول» نام دارد که با هدف پیدا کردن خواهر خود «میا» و کسب اطلاعات در مورد پروژهای آزمایشگاهی که او و خواهرش در دوران کودکیشان بخشی از آن بودهاند، وارد شهر «ویلادور» میشود. «ایدن کالدول» از اعضای گروه «مسافران» است؛ گروهی که به نقاط دنیا سفر میکنند و کارهای مختلفی را برای مردم انجام میدهند. شهر «ویلادور» که اندازهی آن ۴ برابر دنیای نسخهی اول است، در منطقهای خیالی از اروپا واقع شده و تا حدودی به شهرهای ترکیه و مناطق اسلامینشین شباهت دارد.
در این شهر بزرگ و پیچ در پیچ، میتوانید ماموریتهای جانبی مختلفی را انجام دهید و در ساختمانهای متروکه به کاوش بپردازید. همچنین در طول بازی با تصمیماتی که اتخاذ میکنید، میتوانید روند داستانی را تحت تاثیر قرار دهید. یعنی با روایتی چندشاخهای طرف هستیم و هر کدام از بازیکنان بنا بر تصمیمهایشان میتوانند تجربهی متفاوتی از داستان داشته باشند. در طول بازی با گروههای مختلفی برخورد میکنید که هر کدام از آنها ویژگیهای منحصربفرد خود را دارند و این اختیار را دارید که به هر کدام از این گروهها کمک کنید. «بازماندگان»، «مرتدین» و «حافظان صلح» سه گروه اصلی هستند که در شهر ویلادور با آنها برخورد میکنید.
همانند نسخهی قبل، زامبیها و اکثر هیولاها نسبت به نور خورشید حساس هستند. بنابراین جابجایی در طول روز میتواند نسبت به شب خطر کمتری داشته باشد. با این حال نباید از تجمع زامبیها در ساختمانهای متروکه غافل شوید. علاوه بر بازگشت زامبیها و هیولاهای نسخهی قبل، از جمله «والتایلها»، موجودات جدیدی مثل «زیبای خفته»، «بنشی» و «از گور برخاسته» نیز به بازی اضافه شده است که هر کدام ویژگیهای خاص خود را دارند و باید با شیوه متفاوتی با آنها مبارزه کنید.
سیستم گیمپلی، مکانیکهای پارکور و مبارزات نیز پیشرفت قابل توجهی داشته است و به گفتهی سازندگان، تمامی بازیکنان تازه وارد و قدیمی میتوانند از سیستم گیمپلی بازی لذت ببرند. ۲۴ مهارت برای بخش پارکور و ۲۴ مهارت نیز برای بخش مبارزات پیشبینی شده است تا بتوانید کاراکتر خود را در طول بازی ارتقا دهید. همچنین به دلیل نبود اسلحهها و تکنولوژی پیشرفته باید با پیدا کردن قطعاتی، اسلحه دستساز مورد نظر خود را تهیه کنید.
برای اتمام بخش داستانی بازی به ۲۰ ساعت زمان نیاز دارید. در حالی که برای تکمیل تمامی ماموریتهای فرعی به ۸۰ ساعت و برای صددرصد کردن بازی باید ۵۰۰ ساعت به تجربهی این بازی بپردازید! در همین حال Techland اعلام کرده است که تا پنج سال آینده از بازی Dying Light 2 پشتیبانی خواهد کرد. لازم به ذکر است که این بازی از مد CO-OP چهارنفره نیز پشتیبانی میکند. در نهایت باید اشاره کنیم که در صورت خرید این بازی برای کنسولهای نسل هشتمی، میتوانید نسخه نسل نهمی را به رایگان دریافت کنید.