مجله بازی

تفاوت هدست گیمینگ Pulse Elite با Pulse 3D در چیست؟

تفاوت پالس الیت با پالس 3D

    هدست Playstation 5 سفید مدل Pulse Elite اورجینال

    8,860,000 تومان

    تفاوت پالس الیت با پالس 3D

    کمپانی ژاپنی سونی بلافاصله پس از عرضه کنسول PS5 در سال ۲۰۲۰، هدست گیمینگ Pulse 3D را هم برای بازی‌دوستان روانه بازار کرد. این هدست از لحاظ ظاهری شبیه به کنسول پلی استیشن ۵ بود و امکانات بی‌شماری داشت.

    حالا در فوریه همین امسال، Sony از هدست حرفه‌ای‌تری به اسم پالس الیت Sony Pulse Elite رونمایی کرده است که از نظر ظاهری هم‌چنان شبیه به آخرین کنسول ساخت این کمپانی است ولی ۵۰ دلار گران‌تر از Pulse 3D قیمت‌گذاری شده.

    خیلی‌ها مشتاق‌اند که بدانند این تفاوت قیمت ۵۰ دلاری بین این دو هدست PS5 به چه دلیلی است؟ مسلما پس از گذشت بیش از ۳ سال، علاقه‌مندان به دنیای بازی انتظار یک محصول به‌روزتر با امکانات بالاتر را دارند. برخی می‌خواهند بدانند که آیا ارزشش را دارد که هدست فعلی خود را به پالس الیت ارتقا بدهند یا خیر؟

    بیایید تفاوت پالس الیت با پالس 3D را بررسی کنیم تا ببینیم سونی چه نوآوری‌هایی در ساخت آخرین هدست گیمینگ خود به کار برده است و هر کاربر  بسته به نیازش، بهتر است چه تصمیمی برای خرید بگیرد.

    تفاوت پالس الیت با پالس 3D

    تفاوت پالس الیت با پالس 3D در ظاهر!

    همانطور که در مقدمه اشاره کردیم هدست پالس 3D از لحاظ ظاهری شبیه به کنسول PS5 ساخته شده است. ترکیب رنگ مشکی با سفید و هم‌چنین انحناهای جالب و ظریف به‌کاررفته در بدنه پلاستیکی این هدست، در واقع ظاهر خود کنسول را برای کاربر تداعی می‌کند. این هدست بسیار زیبا طراحی شده و سونی هر چیزی را که نیاز بوده برای ظاهر آن تعبیه کرده است تا رنگ و لعاب لوازم جانبی اصلی را داشته باشد.

    اما تفاوت پالس الیت با پالس 3D از لحاظ ظاهری این است که هدست Pulse 3D در قسمت انتهای ایرکاپ‌ها (بدنه بلندگوها) انحنای زیادی ندارد ولی هدست الیت در همین بخش دو برآمدگی به سمت دهان پلیر دارد. در برآمدگی ایرکاپ سمت چپ هدست پالس الیت، میکروفن آن قرار گرفته که کاربر می‌تواند آن را از داخل کشوی آن بیرون بکشد و پس از تمام شدن کارش، آن را به داخل خب بدهد.

    هدست Pulse 3D به‌جز بند اصلی، یک بند کشی ارتجاعی هم دارد. این بند کشی کاری می‌کند که هدست دقیقا قالب سر هر کاربری بشود. سونی با قرار دادن این بند در واقع می‌خواسته سهولت را برای پلیر تأمین کند که می‌توان گفت حسابی موفق هم بوده است.

    حالا از ظاهر هدست گیمینگ Pulse Elite بگوییم. این هدست بیشتر از هدست پالس 3D شبیه به کنسول PS5 طراحی شده است. کمپانی سونی همان انحناها و همان ظرافت‌های هدست قبلی را در هدست پالس الیت به‌کار برده؛ ولی این بار بهتر! این هدست هم مثل هدست Pulse 3D دارای بند ارتجاعی است تا قالب سر پلیر بشود.

    اما مهم‌ترین ابتکاری که سونی برای سهولت هر چه بیشتر کاربرانش انجام داده این است که محل تلاقی ایرکاپ‌ها و شاسی‌ها در هدست پالس الیت را لرزان‌تر (به نوعی لق‌تر) درست کرده! این ویژگی لرزان‌ بودن تکیه‌ گاه ایرکاپ باعث می‌شود که خیلی بهتر از دور گوش قرار بگیرند و با تکان خوردن سر یا دست خوردن به آن، قالب خود را از دست ندهد.

    این ایرکاپ‌های متحرک، یکی از مهمترین تفاوت پالس الیت با پالس 3D است و می‌توان گفت که پلیر روی سر خود احساس راحتی بیشتری دارد. البته وقتی هدست روی سر نباشد و بخواهیم آن را جابه‌جا کنیم کمی سر و صدا می‌کنند.

    تفاوت وزن Pulse Elite با Pulse 3D

    وزن هدست Pulse Elite تقریبا ۵۰ گرم سنگین‌تر از هدست Pulse 3D است. اولی ۳۴۷ گرم وزن دارد و دومی ۲۹۲ گرم.

    در مجموع این دو هدست از لحاظ ظاهری خیلی شبیه به هم هستند ولی سونی با نوآوری‌هایی که به خرج داده کاری کرده که هدست پالس الیت برای کاربر راحتی بیشتری داشته باشد.

    تفاوت پالس الیت با پالس 3D

    تفاوت پالس الیت با پالس 3D از نظر سخت‌افزاری

    سونی در تصمیمی جالب برای تکمیل کردن تولیدات لوازم جانبی، کمپانی Audeze را که یک کمپانی تولید هدفون‌های حرفه‌ای است، خریداری کرده تا این نوید را بدهد که از این به بعد هدست‌ های گیمینگ بهتری بسازد. دقیقا به همین دلیل می‌توانیم انتظار داشته باشیم که امکانات سخت‌افزاری Pulse Elite هم بهتر از Pulse 3D باشد.

    هر دوی این هدست‌ها از صدای سه‌بعدی PS5 پشتیبانی می‌کنند. شما با شنیدن صدای سه‌بعدی در هنگام بازی حس واقعی‌تری نسبت به بازی و اتفاقات اطراف آن خواهید داشت.

    هر دو هدست Pulse 3D و Pulse Elite دکمه تنظیم صدا دارند، از پورت یو اس بی تایپ سی USB-C و جک کابل ۳.۵ میلی‌متری پشتیبانی می‌کنند.

    هدست گیمینگ پالس الیت سه سال پس از هدست پالس ۳بعدی به بازار آمده؛ پس طبیعی است که از نظر ویژگی‌های سخت‌افزاری ارتقا یافته باشد. یکی از مهمترین به‌روزرسانی‌ها در هدست Pulse Elite این بوده که قابلیت اتصال به پلی استیشن لینک PlayStation Link را دارد.

    ویژگی پلی استیشن لینک در واقع یک نوع اتصال بی‌سیم جدید بین محصولات سونی است. به ادعای این کمپانی ژاپنی، PlayStation Link از چنان کیفیت و سرعتی برخوردار است که کاری می‌کند که پلیر هیچ نوع صدایی را از دست ندهد و با یک دانگل خاص، اتصال آنی و بسیار پرسرعت را به کاربر بدهد.

    به این ترتیب تجربه بی‌سیم بهتری خواهیم داشت. پس در نتیجه هدست پالس الیت هدست بهتری برای استفاده از PlayStation Portal خواهد بود. دلیلش هم این است که می‌توان آن را مستقیما به پلی استیشن پورتال وصل کرد و دیگر نیازی به کنسول پلی استیشن ۵ (به عنوان واسطه اتصال) نیست.

    هدست گیمینگ پالس الیت همچنین امکان اتصال چندگانه به چند دستگاه را به صورت همزمان برای کاربر فراهم می‌کند. یعنی شما می‌توانید در حین اتصال به کنسول پلی استیشن ۵ یا پلی استیشن پورتال، به گوشی یا تبلت خود هم وصل شوید. Pulse 3D این ویژگی را ندارد.

    اما مهمترین تفاوت پالس الیت با پالس 3D از لحاظ سخت‌افزاری، درایورهایی است که در سونی در آن‌ها به‌کار برده است. پالس الیت دارای درایورهای دوسطحی مغناطیسی Planar Magnetic است که بر اساس ادعای سونی «الهام‌گرفته از فضای استدیو» ساخته شده‌اند. این درایورها کیفیت صدای فوق‌العاده‌ای را با کم‌ترین میزان تخریب و با بیس عمیق‌تر به گوش مخاطب می‌رساند.

    البته کارشناسان پس از بررسی این دو هدست با یکدیگر به این نتیجه رسیده‌اند که هدست پالس الیت بر خلاف ادعای سونی، از نظر بِیس صدای عمیق‌تری ندارد و عمق صدای بیس پالس 3D کمی بیشتر از آن است. اما از نظر صدای ریز یا Low، اصلا قابل مقایسه با هدست Pulse 3D نیست.

    این نکته را هم فراموش نکنید که همیشه می‌توانید صدای بیس را از اکولایزر داخل منوی کنسول خود بالا ببرید.

    درایورهای دوسطحی مغناطیسی واقعا خبر خوشحال‌کننده و هیجان‌انگیزی برای پلیرها است؛ چون این قابلیت تنها در هدست‌ های گیمینگ بسیار حرفه‌ای و نام‌ آشنایی مثل پنروز Penrose و ماکسول Maxwell ساخت اودیزه وجود داشت. سایز درایورهای هدست الیت درست مثل هدست پالس 3دی ۴۰ میلی‌متری است، ولی کیفیت بالاتری دارد.

    میکروفن به‌کار رفته در هدست Pulse Elite برخلاف هدست Pulse 3D بیرون از ایرکاپ‌ها قرار گرفته است. این میکروفن کیفیت صدای بهتری دارد و ویژگی حذف صدای مزاحم آن خیلی بهتر از پالس 3D عمل می‌کند. این میکروفن‌ به راحتی داخل کشوی خودش می‌رود و حتی روی خودش هم دکمه میوت دارد.

    توکار بودن دو میکروفن در هدست گیمینگ Pulse 3D باعث می‌شود که صدای نویز اطراف بیش‌تر شنیده شود. این ایرادی است که اغلب کاربران نسبت به هدست پالس 3D می‌گیرند و از مکالمه‌ها خود شاکی هستند.

    میکروفون پالس الیت همچنین از تکنولوژی حذف صدای مزاحم از طریق هوش مصنوعی برخوردار است که صداهای مزاحمی را که توسط میکروفن ارسال می‌شود حذف می‌کند؛ مثل صدای ورود به چت.

    حالا می‌رسیم به مقایسه عمر باتری! هدست Pulse 3D در زمان فول‌ شارژ بودن امکان ۱۲ ساعت بازی ممتد را برای پلیر فراهم می‌کند، ولی هدست Pulse Elite از این لحاظ بسیار ارتقا یافته و امکان استفاده بیش از ۳۰ ساعت را دارد.

    نکته جالب در مورد شارژ باتری هدست پالس الیت این است که قابلیت فست‌شارژ دارد و باتری آن در عرض ۱۰ دقیقه شارژ می‌شود! هدست پالس 3D برای شارژ صفر تا صد به تقریبا ۲ ساعت زمان نیاز دارد.

    همچنین در جعبه هدست پالس الیت یک هنگر شارژر هم قرار داده شده که البته این مورد در جعبه هدست پالس 3D وجود ندارد.

    تفاوت Pulse Elite با Pulse 3D از نظر قیمت

    قیمت جهانی پالس 3D ۹۹ دلار است. این قیمت در کشورهای مختلف کمی تفاوت دارد ولی در مجموع اصل قیمت آن همین ۹۹ دلار است.

    سونی همچنین برای هدست‌ های پالس الیت خود قیمت ۱۴۹ دلار را انتخاب کرده است که با توجه به ویژگی‌های بیش‌تر آن و البته به‌روزتر بودنش، قیمت معقولی به نظر می‌رسد.

    تفاوت هدست گیمینگ پالس الیت با پالس 3D

    سوالات متداول در تفاوت پالس الیت با پالس 3D

    حالا بیایید نگاهی به پرتکرارترین سوالات در مورد تفاوت Pulse Elite با Pulse 3D بیاندازیم.

    ۱. هدست پالس الیت با پالس 3D چه مقدار تفاوت قیمت دارد؟

    ۵۰ دلار.

    قیمت جهانی ۱۵۰ دلار است ولی پالس 3D ۱۰۰ دلار.

    ۲. آیا Pulse Elite ارزش خرید دارد؟

    هدست پالس الیت از هر لحاظ به هدست پالس 3D برتری دارد و در آن از تکنولوژی روز استفاده شده است. مدل آن هم سه سال جدیدتر است. بنابراین ارزشش ۵۰ دلار تفاوت را دارد.

    ۳. آیا Pulse Elite راحت‌تر از Pulse 3D است؟

    هدست پالس الیت با وجود آنکه ۵۰ گرم سنگین‌تر از پالس 3D است ولی به دلیل متحرک بودن ایرکاپ‌ها، بهتر روی سر قرار می‌گیرد. بند کشی آن هم کمی راحت‌تر است.

    ۴. خلاصه‌ی تفاوت پالس الیت با پالس 3D در چیست؟

    هدست پالس الیت به‌روزتر از پالس 3D است. این هدست از درایورهای دوسطحی مغناطیسی برخوردار است که صدای بسیار تمیزی به گوش کاربر می‌رساند. هم‌چنین سیستم حذف صدای مزاحم میکروفن آن بهتر از میکرفن 3D عمل می‌کند.

    باتری پالس الیت بسیار بهتر از پالس 3D است و ظرفیت بیش‌تر دارد. پالس 3D همچنین سه سال زودتر از پالس الیت به بازار آمده و قیمت آن ۵۰ دلار ارزان‌تر است.

    ۵. عمر باتری Pulse Elite چه تفاوتی با عمر باتری Pulse 3D دارد؟

    باتری پالس الیت امکان استفاده بیش از ۳۰ ساعت را برای پلیر فراهم می‌کند. در حالی که از هدست پالس ۳بعدی در هنگام شارژ کامل، تنها می‌توان ۱۲ ساعت استفاده کرد. باتری هدست پالس الیت قابلیت فست شارژ هم دارد که در عرض ۱۰ دقیقه شارژ می‌شود.

    ۶. آیا هدست Pulse Elite امکان پخش صدای سه‌بعدی را دارد؟

    بله. هدست الیت درست مثل هدست Pulse 3D از صدای سه‌ بعدی پشتیبانی می‌کند.

    ۷. آیا Pulse 3D و Pulse Elite به PC وصل می‌شوند؟

    بله. این هدست‌ها هم دانگل یو اس بی دارند و هم از طریق آداپتور بی‌سیم به دستگاه‌های دیگر از جمله پی‌سی، گوشی همراه و… وصل می‌شوند.

    ۸. آیا می‌توانیم از هدست Pulse Elite و Pulse 3D در هنگام شارژ استفاده کنیم؟

    بله. هر دوی این هدست‌ها در هنگام اتصال به شارژر از طریق پورت یو اس بی تایپ سی شروع به شارژشدن می‌کنند و چراغ ال‌ای‌دی نارنجی چشمک‌زن هم نشان‌دهنده عملیات شارژشان است.

    هنگامی که هدست به دستگاه یو اس بی وصل باشد، امکان استفاده از آنها ممکن است.

    نتیجه‌‌گیری از مقایسه تفاوت پالس الیت با پالس 3D

    کمپانی سونی همواره همه‌چیز را برای بهتر کردن تجربه کاربرانش فراهم کرده است. این کمپانی ژاپنی لوازم جانبی مختلفی به بازار می‌فرستد و خریداران هم با این اطمینان که محصولات اصل سونی را می‌خرند، از این لوازم استقبال می‌کنند.

    سونی نیاز کاربر را به‌دقت بررسی می‌کند و همیشه می‌داند که می‌بایست کدام عیب‌ محصولات خود را برطرف بسازد. این توجه به نیاز مشتری، در مورد هدست‌های گیمینگ آن هم صادق است.

    بیش از ۳ سال از عرضه هدست گیمینگ Pulse 3D به بازار می‌گذرد که سونی امسال یک هدست بهتر و به‌روزتر به اسم Pulse Elite  را روانه بازار کرد. این هدست از لحاظ ظاهری همچنان فلسفه طراحی کنسول سونی را حفظ کرده، ولی از لحاظ سخت‌افزاری و ویژگی‌های طرحش بسیار بهتر از قبل شده است.

    درایورهای بهتری در هدست پالس الیت بکار رفته و میکروفن آن بسیار بهتر از هدست پالس ۳بعدی شده است. هم‌چنین عمر باتری آن به‌شکل قابل توجهی افزایش پیدا کرده است. اما خب قیمت آن هم ۵۰ درصد گران‌تر شده و به ۱۵۰ دلار رسیده است.

    این تفاوت پالس الیت با پالس 3D در قیمت ذهن بسیاری را به خود مشغول کرده و این ابهام به‌وجود آمده که آیا خرید پالس الیت ارزشش را دارد؟ برای پاسخ به این سوال باید توجه داشته باشید که چه چیزی از هدست انتظار دارید؟

    اگر هنوز هدست گیمینگ نخریده‌اید و دل‌تان می‌خواهد بهترین کیفیت صدای ممکن را تجربه کنید و هم‌چنین مشکلی با پرداخت ۵۰ دلار اضافه‌تر ندارید، هدست پالس الیت را بخرید.

    ولی اگر همین حالا هم هدست Pulse 3D دارید و از صدای آن راضی هستید، نیازی نیست که حتما هدست خود را عوض کنید. هدست پالس ۳بعدی به‌ اندازه کافی باکیفیت ساخته شده و امتحان خود را به خوبی پس داده است.

    در مجموع تفاوت قیمت ۵۰ دلاری به امکاناتی از جمله باتری فست‌شارژ با عمر ۳۰ ساعت، میکروفن بهتر، ایرکاپ‌های نرم‌تر، قابلیت اتصال راحت‌تر به پلی استیشن پورتال و… می‌ارزد.

    شما هم نظر خود را در مورد این دو هدست سونی در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. خوشحال می‌شویم به سوالات شما پاسخ بدهیم و ابهامات ذهن‌تان را برطرف کنیم.

    یک فکر در مورد “تفاوت هدست گیمینگ Pulse Elite با Pulse 3D در چیست؟

    1. ایمان بخشنده گفت:

      دمتون گرم، هیچ کجای اینترنت فارسی، تفاوت و بررسی این دو تا هدست اورجینال Sony رو پیدا نکردم. بنابراین درود و سپاس

      1. شبنم شیشه گر گفت:

        مرسی از همراهیتون.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *