سخت افزار, مجله بازی, مقالات

بهترین کنترلرهای کنسول Xbox

دسته های ایکس باکس

دسته های ایکس باکس

اگر از دارندگان کنسول Xbox One یا Xbox Series هستید و قصد دارید کنترلر جدیدی را برای کنسول خود خریداری کنید، احتمالا اطلاع دارید که گزینه‌های بسیار متنوعی در بازار موجود است. گرچه کنترلر اورجینال خود کنسول فوق‌العاده است، اما دسته های ایکس باکس جدیدتر و بهتری نیز وجود دارد؛ برخی از این مدل‌ها گزینه‌های بیشتری را ارائه می‌دهند، برخی حالتی فانتزی دارند و برخی دیگر استایل ساده اما زیبایی دارند و از قیمت پایینی برخوردار هستند.

اگر هم‌اکنون می‌خواهید کنترلر جدیدی را برای کنسول ایکس باکس خود تهیه کنید و به دنبال یک کنترلر عالی برای بازی‌های رقابتی، بازی‌های چندنفره یا هر سبک دیگری هستید، پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را از دست ندهید. در مقاله‌ی پیش رو، بهترین دسته های ایکس باکس را برای شما عزیزان معرفی می‌کنیم. همچنین مزایا و ویژگی‌های هر کدام از این دسته های ایکس باکس را به تفصیل شرح خواهیم داد تا بتوانیم به شما در زمینه‌ی انتخاب بهترین کنترلر Xbox کمک کنیم. همچنین می‌توانید برخی از این کنترلرها را با قیمتی مناسب از فروشگاه نخل مارکت خریداری کنید.

بهترین دسته های ایکس باکس
۱- Xbox Elite Wireless Controller Series 2

نقاط قوت:

  • شخصی سازی عالی
  •  باطری داخلی
  •  استیک‌ها و D-Pad قابل جداسازی

نقاط ضعف:

  •  قیمت بالا
دسته های ایکس باکس

گیمرهایی که خواهان حداکثر راحتی و قابلیت شخصی‌ سازی هستند، نیازی ندارند که نگاه خود را از سطح کنترلر بی‌سیم Xbox Elite Wireless Controller Series 2 فراتر ببرند. این کنترلر شباهت زیادی به نسخه‌ی اول آن که در سال ۲۰۱۵ عرضه شد ندارد، و پیشرفت‌های آن در حدی بوده است که به طور کلی جایگزین نسخه اول شده و عملکرد آن در حدی عالی بوده است که قطعا در صدر لیست بهترین دسته های ایکس باکس قرار می‌گیرد.

Elite Series 2 همانند مدل قبلی دارای D-Pad و استیک‌های ماژولر و قفل‌های تریگر ماشه‌ای است؛ اما برای بهبود تجربه‌ی بازیکنان حرفه‌ای، تمامی قطعات آن‌ها از ابتدا مهندسی شده‌اند.

گرچه Elite Series 2 نسبت به سایر دسته های ایکس باکس که در این لیست هستند، قیمت بسیار بالاتری دارد، اما این کنترلر حرفه‌ای ۳۰ مکانیک کنترلی و حالت جدید را برای تجربه‌ی بهتر بازی‌ها ارائه می‌دهد. برای مثال، قفل‌های کوتاه‌تر ماشه‌ای امکان تیراندازی سریع‌تر در بازی‌های شوتر را فراهم می‌کند و میزان حساسیت استیک‌ها نیز برای هدف‌گیری دقیق‌تر قابل تنظیم است.

همین جزئیات ریز و دقیق باعث شده است که Xbox Elite Wireless Controller Series 2 برای اکثر بازیکنان کنسول Xbox عملکردی درخشان داشته باشد. البته کارکرد این کنترلر حرفه‌ای بر روی PC نیز بی‌نقص خواهد بود.

۲- Razer Wolverine Ultimate

نقاط قوت:

  • دکمه‌هایی با زمان پاسخ‌دهی عالی
  • طراحی عالی گریپ‌ها
  • ۶ دکمه‌ی قابل شخصی‌سازی اضافه

نقاط ضعف:

  • نحوه برقراری ارتباط کنترلر با کنسول
Razer Wolverine Ultimate

در بحث بهترین دسته های ایکس باکس، کنترلر Razer Wolverine Ultimate اصلی‌ترین رقیب Elite Series 2 می‌باشد و شکی در این نیست که به دلیل برخورداری از دکمه‌های شولدر M1 و M2، قابلیت شخصی‌سازی بهتری را ارائه می‌دهد. چهار دکمه‌ای که زیر کنترلر هستند، حالت پدال‌گونه ندارند و بیشتر شبیه به تریگرهایی هستند که استفاده از آن‌ها بسیار راحت است.

همچنین نسبت به پدال‌های کنترلر Elite Series 2 کمتر در معرض لمس‌های تصادفی قرار می‌گیرند، زیرا پدال‌های آن کنترلر در ناحیه‌‌ای از گریپ‌ها واقع شده‌اند که محل طبیعی خم شدن انگشتان دست است. Wolverine Ultimate از قطعات قابل تعویضی مثل آنالوگ‌ها کشیده‌تر یا گردتر و D-Pad چهارجهته یا هشت‌جهته بهره‌مند است.

علاوه بر این، لازم است به دکمه‌های جلویی کنترلر نیز اشاره کنیم که به لطف برخورداری از زمان پاسخ‌دهی بسیار سریع، بیشتر حس کلیک کردن با موس را انتقال می‌دهد تا دکمه‌های یک کنترلر. این ویژگی‌ فوق‌العاده‌ای است که نسخه‌ی دوم کنترلر Elite نیز از آن به طرز هوشمندانه‌ای استفاده کرد و زمان پاسخ‌دهی را نسبت به دسته های ایکس باکس بسیار کاهش داد.

Razer Wolverine Ultimate در دو بخش دیگر نیز نسبت به Elite Series 2 برتری دارد. از جمله اینکه می‌توانید تنظیمات شخصی‌سازی مربوط به دو کنترلر را به سادگی ذخیره کنید و به لطف گزینه‌های کنترلی موجود، نیازی نیست که وارد منوهای شلوغ و تو در تو شوید.

همچنین دکمه‌ای برای Remap کردن کنترل‌ها تعبیه شده است که می‌توانید با استفاده از آن، عملکرد دکمه‌ها را تغییر دهید. البته با استفاده از یک برنامه اختصاصی در Xbox که دارای تنظیماتی بصری است نیز می‌توانید این کار را انجام دهید.

۳- Xbox One Wireless Controller

نقاط قوت:

  • طراحی ظاهری فراتر از زمان
  • بازخورد رضایت‌بخش دکمه‌ها
  • D-Pad واقعی

نقاط ضعف:

  • نیازمند به باتری‌های AA یا پک باتری
Xbox One Wireless controller

کنترلر اورجینال Xbox One هنوز هم یکی از بهترین‌ دسته های ایکس باکس می باشد که برای ارائه‌ی تجربه‌ای فراگیر و طبیعی در بازی‌ها، نسبت به اندازه دستان اغلب گیمرها، سایز بسیار مناسبی دارد. گرچه این کنترلر از اواخر سال ۲۰۱۳ تا کنون در بازار موجود است، اما دارای ایراداتی نیست که در برخی از کنترلرهای پلتفرم‌های رقیب به چشم می‌خورد. دکمه‌های جلویی و شولدر کنترلر اورجینال Xbox One هر دو پاسخ‌گویی خوبی دارند. طراحی نامتقارن و کلاسیک آنالوگ نیز آرگونومی تحسین‌برانگیزی را به ارمغان می‌آورد.

این کنترلر از ویژگی‌های مختلف دیگری مثل سازگاری بی‌نقص با Steam، فروشگاه Epic Games و بسیاری از بازی‌های موبایل در سیستم‌ عامل‌های اندروید و اپل نیز برخوردار است. بنابراین می‌توانیم کنترلر اورجینال Xbox One را در لیست بهترین کنترلرهای کنسول Xbox قرار دهیم.

مایکروسافت تضمین داده است که کنترلر اورجینال Xbox One برای اجرای بازی‌ها در کنسول‌های Xbox و رایانه‌های شخصی تجربه راحت و یکپارچه‌ای را ارائه می‌دهد و برای کسانی که بین این دو پلتفرم جابجا می‌شوند گزینه‌ای عالی خواهد بود. علاوه بر این، کنترلرهای اورجینال Xbox One در طیف رنگی گسترده‌ای عرضه شده است.

۴- PoweA Enhanced Wired Controller

نقاط قوت:

  • قیمت مناسب
  • برخورداری از دو دکمه گیمینگ پیشرفته
  • دو موتور ویبره قدرتمند
  • دارای لایسنس رسمی مایکروسافت

نقاط ضعف:

  • طراحی ظاهری نه چندان جذاب
PowerA Enhanced wired controller

اگر ترجیح می‌دهید که از طریق یک کنترلر سیمی بازی‌های خود را روی کنسول Xbox تجربه کنید و به دنبال یک گزینه قابل اتکا می‌گردید، بهتر است نگاهی به کنترلر PowerA Enhanced بیندازید. از تمامی جنبه‌های ظاهری و اهداف عملکردی، کنترلر PowerA Enhanced ویژگی‌های همان کنترلر اورجینال Xbox را منعکس می‌کند.

منتهی دارای دو دکمه پیشرفته است که در پشت کنترلر واقع شده‌اند و در طیف رنگی گسترده‌ای به بازار عرضه شده است. این دکمه‌ها در منتهی الیه گریپ‌ها واقع شده‌اند و می‌توانید آن‌ها را مطابق میل خود شخصی‌سازی کنید.

کنترلر PowerA Enhanced از رابط سیمی استفاده می‌کند و به همین دلیل مزیت‌های خیلی خوبی را در بازی‌های رقابتی ارائه می‌دهد. در نتیجه طبیعی است که آن را جزو بهترین دسته های ایکس باکس قلمداد کنیم. استفاده از PowerA Enhanced راحت بوده، حس آشنایی دارد و انتظارات گیمرها را براورده می‌کند.

همچنین نسبت به دسته های ایکس باکس قیمت مقرون به صرفه‌تری دارد. اگر در توییچ به استریم بازی‌ها می‌پردازید و محور فعالیتتان ورزش‌های الکترونیکی رقابتی است، یا با دوستان خود به تجربه بازی‌های CO-OP می‌پردازید، کنترلر سیمی PowerA Enhanced گزینه‌ای ارزان و عالی خواهد بود.

۵- Hyperkin Duke

نقاط قوت:

  • وفادار به طرح کلاسیک
  • توجه عمیق به جزئیات
  • بازخورد عالی ویبره‌ها
  • تریگرها و بامپرهای بسیار دقیق

نقاط ضعف:

  • احتمالا برای بازیکنان جدید از مدافتاده باشد
Hyperkin Duke

کنترلر Hyperkin Duke مصداقی از ضرب‌المثل «دود از کنده بلند می‌شود» است و ماحصل تلاش مهندسینی می‌باشد که این موضوع را متوجه شدند و طراحی کنترلر جدید Xbox خود را بر اساس همان معیارهای کلاسیک انجام داده‌اند.

با توجه به بزرگ بودن اندازه این کنترلر، Hyperkin آن را «The Duke» نامگذاری کرده است و می‌توانیم ببینیم که این کنترلر چقدر به طرح‌های قدیمی کنترلر Xbox Original‌ شباهت دارد. همچنین بهتر است بدانید که Hyperkin Duke از رابط سیمی استفاده می‌کند و از جزئیات ریز و فوق‌العاده‌ای بهره‌مند است.

البته بدیهی است که Hyperkin Duke به مذاق همه خوش نخواهد آمد. طرح کلاسیک این کنترلر به دفعات مختلفی تکرار شده و نهایتا به شکل امروزی بهبود پیدا کرده است. اما این بدان معنا نیست که بازیکنان قدیمی پلتفرم Xbox از آن لذت نخواهند برد. Hyperkin به طرز هوشمندانه‌ای توانسته است پیشرفت‌های مدرنی مثل بازخوردهای لرزشی کامل و دکمه‌ها و تریگرهای دقیقی را در این کنترلر تعبیه کند.

توجه به این عناصر جزئی، نه تنها با طراحی کلاسیک Duke سازگاری دارد، بلکه به شکلی ظریف آن را به استانداردهای امروزی نزدیک می‌کند. نهایتا می‌توان گفت که Hyperkin Duke برای کسانی طرح شده که از ابتدا با کنسول Xbox Original گیمینگ را آغاز کرده‌اند و از بهترین دسته های ایکس باکس می باشد.

۶- Razer Wolverine Tournament Edition

نقاط قوت:

  •  چهار دکمه‌ی کنترلی قابل تنظیم
  •  قفل‌های تریگری کوتاه
  •  گریپ‌هایی با اصطکاک بالا
  • نورپردازی زیبا

نقاط ضعف:

  • قیمت بالا
دسته های ایکس باکس

تا کنون، Razer عملکرد خوبی در ارائه‌ی گیم‌پدهای فوق‌العاده برای تمامی پلتفرم‌ها از خود نشان داده است. در حالی که گزینه‌های این کنترلر در مقایسه با Wolverine Ultimate که قبلا به آن اشاره کردیم کمی محدود بنظر می‌رسد، اما به دلیل برخورداری از قابلیت‌های شخصی‌سازی گسترده و سبک منحصربفردی که دارد، می‌توانیم آن را در لیست بهترین دسته های ایکس باکس قرار دهیم. Razer Wolverine Tournament Edition با بهره‌مندی از ۴ دکمه‌ی قابل تنظیم، از جمله دو پدال پشت کنترلر، می‌تواند اثرگذاری مفیدی بر جریان گیمپلی داشته باشد.

از دیگر ویژگی‌های پیشرفته‌ی Wolverine Tournament Edition می‌توان به قفل‌های کوتاه تریگرها اشاره کرد که با کاهش فاصله فیزیکی و زمان فعال شدن تریگر، به افزایش سرعت در بازی‌های شوتر کمک می‌کند. همچنین گریپ‌های لاستیکی ارگونومیک این کنترلر، اصطکاک زیادی را با دستان بازیکن ایجاد می‌کند تا اطمینان حاصل شود که بازیکن به خوبی بر بازی خود کنترل دارد. Wolverine Tournament Edition نورپردازی زیبایی نیز دارد که ظاهر کنترلر را جذاب کرده است.

به طور دقیق‌تر در بالای کنترلر و نزدیک لوگوی ایکس‌باکس، لایه‌ی جدیدی از نورپردازی اضافه شده است که حواس بازیکن را پرت نمی‌کند. هر چند این کنترلر عالی است، اما شاید قیمت آن برای بسیاری از گیمرها چندان ارزان به نظر نرسد.

امیدواریم که‌ مقاله‌ی «بهترین دسته های ایکس باکس» برایتان مفید واقع شده باشد. در صورت رضایت از مقاله، خوشحال می‌شویم آن را با دوستان خود نیز به اشتراک بگذارید.

منبع: Games Radar

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *