سخت افزار, مجله بازی, مقالات

بررسی هدست‌های ریزر – (آپدیت شد)

هدست های ریزر

راهنمای خرید هدست های ریزر

اگر از آن دسته گیمرهایی هستید که دوست دارید در دنیای بازی غرق شوید و از تک تک لحظات آن لذت ببرید، باید بدانید که در کنار تعامل ذهنی و حس دیداری، عنصر مهم دیگری به نام حس شنیداری نیز بر تجربه‌ی گیمینگ شما تاثیرگذار است. اما این که حس شنیداری بازی‌ها چطور به ما منتقل می‌شود اهمیت زیادی دارد. برخی ترجیح می‌دهند که از اسپیکرهای معمولی مجزا یا اسپیکرهای تلویزیون استفاده کنند. برخی دیگر نیز از هدست‌های معمولی یا هندزفری‌های کوچک استفاده می‌کنند.

اما گیمرهای حرفه‌ای‌تر و کسانی که قصد دارند از صداگذاری و موسیقی بازی حداکثر لذت را ببرند، از هدست‌های گیمینگ استفاده می‌کنند. هدست های razer، از برترین هدست های گیمینگ هستند که طرفداران بسیار زیادی دارند و غالباً از مزیت‌های یک هدست گیمینگ عالی بهره‌مند می‌باشند. اما هدست های گیمینگ ایده‌آل از چه ویژگی‌هایی برخوردار هستند و شرکت ریزر چگونه توانسته است با تمرکز روی این ویژگی‌ها، هدست های بالارده‌ای را برای طیف وسیعی از مخاطبین عرضه کند؟ در این مقاله ضمن بررسی ویژگی‌های هدست های ریزر، چند مدل پرطرفدار را نیز برای شما عزیزان معرفی می‌کنیم. با ما همراه باشید!

درایور و صدای باکیفیت

به طور کلی هدست های ریزر بر اساس نوع و اندازه درایور به کار رفته در آن‌ها به سه دسته تقسیم بندی می‌شوند: هدست‌های داخل گوشی، هدست‌های روگوشی و هدست‌های دور گوشی. هر کدام از این هدست‌ها قابلیت‌ها و ویژگی‌های منحصربفرد خود را دارند. هدست داخل گوشی درایور کوچکی دارد و همانطور که از نام آن پیداست در درون گوش قرار می‌گیرد. گرچه این هدست‌ها کوچک و قابل حمل هستند و معمولا قیمت کمتری دارند، اما به دلیل اندازه کوچک درایور، نمی‌تواند گستره وسیعی از فرکانس‌های صوتی را پوشش دهد.

نوع دوم هدست های ریزر ، هدست‌های روگوشی هستند که اندازه درایور آن‌ها نسبت به هدست‌های داخل گوشی بزرگ‌تر است. یعنی ضمن پوشش گستره وسیعی از فرکانس‌های صوتی، صدای نسبتا بلندی را نیز می‌تواند تولید کند. این هدست‌ها دارای پد به خصوصی هستند که به خوبی روی گوش قرار می‌گیرد. اما صدای اطراف به طور کامل ایزوله نمی‌شود و ممکن است صداهای بلندی که در محیط اطراف وجود دارد، به داخل گوش راه پیدا کند. هدست های ریزر مدل‌های مختلفی از این نوع را تولید و عرضه کرده است که در نوع خود عملکرد راضی‌کننده‌ای در ارائه صدای دقیق و باکیفیت دارند.

نوع سوم هدست های ریزر ، هدست‌های دور گوشی هستند که نسبت به هدست‌های روگوشی درایور بزرگ‌تری دارند، گستره بیشتری از فرکانس صوتی را در برمی‌گیرند و البته صدای بلندتری دارند. بسیاری از هدست های دور گوشی دارای گوشی های بزرگی هستند که فضای دور گوش را ایزوله می‌کنند تا صدای محیط به داخل گوش راه پیدا نکند. گرچه قیمت هدست های دورگوشی به نسبت بالاتر است، اما وقتی در مورد یک هدست گیمینگ تمام عیار و استفاده‌های حرفه‌ای صحبت می‌کنیم، باید بدانیم که بهترین انتخاب، هدست‌های دور گوشی است.

هدست های ریزر در هر سه نوع، مدل‌های فوق‌العاده‌ای را عرضه کرده است که در کیفیت صدا، تفکیک لایه‌های مختلف صوتی و پوشش گستره فرکانسی بالا، عملکردی کم‌نظیر دارند و نسبت به بسیاری از رقبای بالارده‌ی خود، در سطح بهتری ظاهر می‌شوند. همانطور که گفتیم، هر چقدر اندازه درایور بزرگ‌تر باشد، توانایی تولید صدای هدست نیز بیشتر است و بیس بهتری دارد. در نتیجه می‌توان گفت که انتخاب هدست های ریزر روگوشی یا دورگوشی که درایور بزرگی دارند (معمولا ۴۰ یا ۵۰ میلیمتر) و از پردازشگرهای حرفه‌ای صدا برخوردارند، برای بازی کردن عالی خواهد بود.

_headphones-full-microphone
میکروفون بی‌نظیر

هدست های ریزر به دلیل کاربری گیمینگ آنلاین و استفاده از آن‌ها در استریم بازی‌ها، غالبا از میکروفون‌های باکیفیت برخوردار هستند. مهم‌ترین قابلیتی که میکروفون باید داشته باشد، قابلیت حذف نویز (Noise Cancellation) و صداهای اضافی است. هدست های ریزر با پیاده سازی یکسری الگوریتم‌های صوتی، طیف گسترده‌ای از فرکانس‌های صوتی مزاحم (معمولا نویزهای ثابت) را حذف می‌کنند و صرفا صدای کاربر را پردازش و منتقل می‌کند. همچنین در هدست های ریزر دور گوشی، وقتی قابلیت حذف نویز با پدهای ایزوله کننده دور گوش ترکیب می‌شود، تجربه بسیار فوق‌العاده‌ای از مکالمه و ارتباط صوتی را به ارمغان می‌آورد.

اگر از گیمرهای حرفه‌ای هستید و با دوستان خود بازی‌های آنلاین زیادی را تجربه می‌کنید، به احتمال زیاد در حین بازی، با دوستانتان به وسیله Voice Chat ارتباط برقرار می‌کنید. در این صورت، استفاده از هدستی که میکروفون باکیفیتی داشته باشد و بتواند نویز و صداهای اضافی محیط را به طور قابل توجهی حذف کند و صدایتان را به شکلی رسا انتقال دهد، می‌تواند تجربه‌ی شما از بازی‌های آنلاین را بهبود ببخشد.

بنابراین اگر در سطح حرفه‌ای و لیگ‌های برتر بازی‌های آنلاین به رقابت با بقیه مشغول هستید، استفده از هدست‌های معمولی که میکروفون ضعیفی دارند را به شما توصیه نمی‌کنیم. چراکه یکی از عوامل مهم پیروزی در رقابت‌های فوق حرفه‌ای، تعامل با بقیه هم‌تیمی‌ها و البته درک صداهای محیطی بازی است. در نتیجه استفاده از هدست‌های گیمینگ ریزر می‌تواند تا حد زیادی کمک کننده باشد. البته این بدان معنا نیست که یک هدست گیمینگ ارزان قیمت لزوما باعث افت سطح بازی شما می‌شود، منتهی از آنجایی که سطح رقابت در بازی‌های آنلاین بسیار بالاست، کوچکترین عوامل نیز تاثیرگذار هستند.

صدای سه‌ بعدی و دقیق

همانطور که پیشتر نیز گفتیم، هر چقدر اندازه و قطر درایور بزرگ‌تر باشد، توان هدست در تولید صدا نیز بیشتر خواهد بود. در هدست‌های داخل گوشی و یا هدست‌های گیمینگ ارزان‌قیمت، از یک یا دو درایور کوچک استفاده می‌شود. در نتیجه شدت و کیفیت صدا در این هدست‌ها کمتر است. اما در هدست های ریزر (مخصوصا مدل‌های دور گوشی) از چندین درایور جداگانه برای تولید صدای سه بعدی (که با عنوان ۷.۱ کاناله شناخته می‌شود) استفاده می‌شود.

همچنین لازم است بدانیم که کمپانی‌های سونی و مایکروسافت، در طراحی کنسول‌های نسل نهمی خود، حساب ویژه‌ای روی تولید صدای سه بعدی باز کرده‌اند. صدای سه بعدی در بازی‌های رقابتی آنلاین اهمیت فوق‌العاده‌ای دارد، زیرا اگر بتوانید تحرکات و صدای پای دشمن را به طور دقیق در اطراف خود بشنوید، می‌توانید موقعیت او را به راحتی پیشبینی کنید. استفاده از هدست گیمینگی که از صدای سه بعدی و ۷.۱ کاناله پشتیبانی کند، نه تنها برای بازی‌های رقابتی آنلاین، بلکه برای برخی از بازی‌های ماجراجویی که از پتانسیل صدای سه بعدی بهره می‌برند نیز لذت بخش است.

البته برخی از هدست های ریزر، با استفاده از روش‌های نرم‌افزاری صدای ۷.۱ کاناله را شبیه سازی می‌کنند که نسبت به صدای استریو و صدای دو بعدی معمولی از جزئیات بیشتری برخوردار است. اگر قصد خرید هدست گیمینگ دارید و صدای فراگیر در بازی‌های آنلاین رقابتی و یا صدای سه بعدی بازی‌های کنسول‌های نسل نهمی برایتان اهمیت زیادی دارد، پیشنهاد می‌کنیم که خرید هدست های ریزر با قابلیت پشتیبانی از صدای ۷.۱ کاناله و Surround را مدنظر قرار دهید.

master-phoeni
راحتی و گزینه‌های شخصی ‌سازی

یکی دیگر از مهم‌ترین ویژگی‌های هدست های ریزر، راحتی و آرگونومی فوق‌العاده‌ی آن‌هاست که در استفاده‌های طولانی‌مدت، باعث خستگی، تعریق، سردرد و گردن‌درد نمی‌شوند. هدست‌های ریزر غالبا دارای پدهای نرم و باکیفیتی هستند و باعث اذیت شدن گوش‌های کاربران نمی‌شوند. این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است، چراکه اگر یک هدست گیمینگ آرگونومی خوبی نداشته باشد و پدهای آن به خوبی روی گوش یا سر قرار نگیرد، پس از یک یا دو ساعت باعث ایجاد سردرد و تعریق می‌شود.

شرکت ریزر تلاش کرده است تا در راستای ارائه‌ی آرگونومی ایده‌آل برای هدست‌های گیمینگ خود، ضمن استفاده از بهترین جنس‌ برای پدها، وزن هدست را نیز به حداقل میزان ممکن برساند تا به سر و گردن فشاری وارد نکند و کاربران احساس سبکی و راحتی داشته باشند. همچنین برخی از هدست‌های ریزر از ویژگی‌های اختصاصی مثل وجود منافذ هوا در پشت و طرفین گوشی‌ها برخوردار هستند تا با برقراری جریان متعادل هوا، از تعریق و گرم شدن گوش کاربر جلوگیری کند.

نمونه‌های بالارده‌ی هدست‌های ریزر معمولا از گزینه‌های شخصی سازی متنوعی برخوردار هستند تا نیازهای مختلف کاربران را به طور گسترده‌ای برطرف کنند. این گزینه‌های شخصی سازی شامل مواردی مثل وجود دکمه‌های کنترلی روی هدست، امکان استفاده از رابط‌های مختلف و شخصی سازی شیوه تولید صدا با نرم‌افزارها و پردازشگرهای اختصاصی می‌شود.

بنابراین همانطور که گفتیم، هدست‌های ریزر از تمامی ویژگی‌های یک هدست گیمینگ ایده‌آل بهره‌مند هستند و به همین دلیل، برند ریزر جزو محبوب‌ترین برندها در بازار هدست‌های گیمینگ و لوازم جانبی کنسول‌ها و PC به شمار می‌رود. در ادامه، چند مدل پرطرفدار از هدست‌های ریزر را خدمت شما عزیزان معرفی می‌کنیم.

razer-kraken-xlite
Razer Kraken X Lite
  • ارتباط: با سیم
  • نوع اتصال: جک ۳.۵ میلیمتری
  • قطر درایور: ۴۰ میلیمتر
  • وزن: ۲۳۰ گرم

هدست Razer Kraken X Lite یکی از آن دسته هدست های ریزر است که علاوه بر ارزان‌ قیمت بودن، از ویژگی‌های فوق‌العاده‌ای برخوردار است. این هدست سبک ۲۳۰ گرمی از نوع دور گوشی بوده و با برخورداری از درایورهای ۴۰ میلیمتری، می‌تواند صدای باکیفیتی را تولید کند. ارتباط این هدست از نوع سیمی بوده (با طول کابل ‍‍۱.۳ متری) و با کانکتور ۳.۵ میلیمتری به سیستم متصل می‌شود. میکروفن انعطاف‌پذیر این هدست نیز با پشتیبانی از بازه فرکانسی ۱۰۰ هرتزی، می‌تواند صدا را به شکلی رسا منتقل کند. لازم به ذکر است که هدست Razer Kraken X Lite از صدای فراگیر ۷.۱ کاناله نیز پشتیبانی می‌کند.

blackshark
Razer Blackshark v2 X
  • ارتباط: با سیم
  • نوع اتصال: جک ۳.۵ میلیمتری
  • قطر درایور: ۵۰ میلیمتر
  • وزن: ۲۴۰ گرم

Razer Blackshark v2 X از دیگر هدست های ریزر است که ضمن برخورداری از قیمت مناسب، ویژگی‌های یک هدست گیمینگ بالارده را ارائه می‌دهد. این هدست، دارای درایورهای تیتانیومی ۵۰ میلیمتری Trifoce بی‌نظیری است که با پشتیبانی از گستره فرکانسی بالا، صدای بسیار واضحی را به ارمغان می‌آورد و از صدای فراگیر ۷.۱ کاناله نیز پشتیبانی می‌کند. میکروفون ۶ میلیمتری این هدست سبک نیز با بهره‌گیری از تکنولوژی HyperClear، صدای شما را با وضوحی بالا انتقال می‌دهد. همچنین گوشی‌های هدست Razer Blackshark v2 X دارای روکشی نرم از چرم مصنوعی و مخمل هستند که صدای محیط را کاملا ایزوله می‌کنند و از آرگونومی فوق‌العاده‌ای برخوردار هستند.

kraken tournament
Razer Kraken Tournament Edition
  • ارتباط: با سیم
  • نوع اتصال: جک ۳.۵ میلیمتری و USB
  • قطر درایور: ۵۰ میلیمتر
  • وزن: ۳۲۲ گرم

Razer Kraken Tournament Edition یکی از حرفه ای ترین هدست های ریزر بوده که از قابلیت‌های گیمینگ فوق‌العاده‌ای بهره‌مند می‌باشد. درایورهای ۵۰ میلیمتری شخصی‌سازی‌شده این هدست، با پشتیبانی از گستره ۱۲ تا ۲۸ هزارهرتزی و امپدانس ۳۲ اهمی، قادر است صدایی با جزئیات بالا و فراگیر را تولید کند و با بهره‌گیری از تکنولوژی THX Spatial Audio، عمق واقع‌گرایانه بودن صدای سه‌بعدی ۳۶۰ درجه‌ای را به سطحی جدید برساند. همچنین در ساخت پدهای گوشی این هدست از لایه‌ها و ژل‌های مخصوصی استفاده شده تا به تعادل دمایی کمک کند. این هدست، دارای یک کنترل‌کننده کوچک نیز می‌باشد که با آن می‌توان صدای میکروفون، کنترل باس، میزان صدا و فعال شدن THX Spatial Audio را کنترل کرد.

Kraken-for-Consoles-Gaming-Headse
Razer Kraken For Console
  • ارتباط: با سیم
  • نوع اتصال: جک ۳.۵ میلیمتری
  • قطر درایور: ۴۰ میلیمتر
  • وزن: ۲۵۰ گرم

Razer Kraken For Console از آن دسته‌ هدست های ریزر است که به طور اختصاصی برای دارندگان کنسول‌های گیمینگ طراحی شده است و با استفاده از رابط ۳.۵ میلیمتری در پلتفرم‌های مختلفی قابل استفاده می‌باشد. درایورهای ۴۰ میلیمتری این هدست توانایی تولید صدای بسیار واضحی را دارد و از فناوری ۷.۱ کاناله نیز پشتیبانی می‌کند. انتقال صدای میکروفن این هدست نیز به شکلی رسا صورت می‌گیرد و صداهای مزاحم محیطی حذف می‌شود. همچنین آرگونومی ایده‌آل Razer Kraken For Console باعث می‌شود که در استفاده‌های طولانی مدت، کاربران احساس خستگی و ناراحتی نداشته باشند.

kiira
Razer Kaira
  • ارتباط: بی سیم
  • نوع اتصال: بلوتوث (شارژ با USB-C)
  • قطر درایور: ۵۰ میلیمتر
  • وزن: ۲۹۳ گرم

این هدست بی سیم که به سفارش مایکروسافت به طور اختصاصی برای کنسول‌های Xbox طراحی شده است، با قابلیت‌های فوق‌العاده‌ای که دارد، می‌تواند بهترین تجربه گیمینگ را برای دارندگان این کنسول‌ها به ارمغان بیاورد. Razer Kaira از باتری بادوامی استفاده می‌کند که در حدود ۴ ساعت به طور کامل شارژ می‌شود و می‌تواند تا ۱۵ ساعت شارژدهی داشته باشد. همچنین به دلیل بهره‌مندی از درایورهای سری Triforce و دیافراگمی با روکش تیتانیوم، کمبودی در کیفیت و وضوح صدای این هدست احساس نخواهید کرد. از دیگر قابلیت‌های Razer Kaira می‌توان به صدای فراگیر Windows Sonic، پد Flowknit از جنس مموری فوم، گزینه‌های مختلف کنترل‌کننده هدست و نرم‌افزار اختصاصی Headset Setup در Xbox اشاره کرد.

thresjer 71
Razer Thresher 7.1
  • ارتباط: بی سیم
  • نوع اتصال: بلوتوث با دانگل مخصوص
  • قطر درایور: ۵۰ میلیمتر
  • وزن: ۴۰۸ گرم

Razer Thersher 7.1 یکی از بهترین هدست های ریزر و احتمالا یکی از بهترین هدست‌های گیمینگ موجود در بازار است که تمامی نیازهای یک گیمر حرفه‌ای را در سطحی بالا برآورده می‌کند. این هدست پرچمدار، از بهترین درایورهای شرکت ریزر استفاده می‌کند و بالاترین کیفیت را در تولید صدا و تکنولوژی ۷.۱ کاناله ارائه می‌دهد. Razer Thersher از رابط بی‌سیم بهره می‌برد و در کامپیوترهای شخصی و کنسول‌ها قابل استفاده می‌باشد. همچنین میکروفون حرفه‌ای این هدست از بهترين‌ها در کلاس خود است و با قابلیت حذف نویز و صداهای مزاحم و برخورداری از جدیدترین تکنولوژی‌ها، وضوح صدا را به بالاترین حد ممکن می‌رساند.

Razer Kaira X برای پلی‌استیشن
  • ارتباط: سیمی
  • نوع اتصال: جک ۳.۵ میلیمتری
  • قطر درایور: ۵۰ میلیمتر
  • میکروفن: ۶ میلیمتری

اگر از دارندگان کنسول‌های PS4‌ یا PS5 هستید و به دلایلی ترجیح می‌دهید که به جای استفاده از هدست Pulse 3D سونی از یک هدست تردپارتی دیگر استفاده کنید، Razer Kaira X گزینه‌ای عالی خواهد بود. این هدست که به طور اختصاصی برای کنسول‌های پلی‌استیشن ساخته شده است، از درایورهای ۵۰ میلیمتری TriForce برخوردار بوده و صدای سه‌بعدی را با جزئیات و کیفیت خارق‌العاده‌ای تولید می‌کند و از بهترین هدست های ریزر می باشد. میکروفن این هدست از تکنولوژی HyperClear استفاده می‌کند و صدایتان را شفاف و واضح انتقال می‌دهد. پدهای Flowknit این هدست نیز از جنس مموری فوم بوده و در استفاده‌های طولانی مدت احساس خستگی نخواهید کرد.

Razer Opus X
  • ارتباط: بی ‌سیم
  • نوع اتصال: بلوتوث
  • قطر درایور: ۴۰ میلیمتر شخصی سازی شده
  • شارژدهی: ۳۰ تا ۴۰ ساعت

اگر به دنبال هدستی بی سیم هستید که ضمن ارائه‌ی بهترین عملکرد در گوشی‌های هوشمند و یا کنسول نینتندو سوییچ، برای گوش دادن به موسیقی نیز مناسب باشد، احتمالا Opus X  شما را راضی خواهد کرد. این هدست پیشرفته، از تکنولوژی مدرن ANC برخوردار است که برای ارائه تجربه‌ای فراگیر، صداهای محیطی را تا حد زیادی حذف می‌کند. همچنین با بهره‌گیری از Bluetooth 5.0، این هدست پهنای باند بالاتر، فاصله پوشش بیشتر و مصرف انرژی بهینه‌تری را ارائه می‌دهد (۳۰ تا ۴۰ ساعت شارژدهی). علاوه بر این، با فعال کردن حالت گیمینگ هدست Opus X ، می‌توانید زمان تاخیر را تا حد قابل توجهی کاهش دهید.

Razer Barracuda X Wireless
  • ارتباط: بی ‌سیم
  • نوع اتصال: بلوتوث / جک ۳.۵ میلیمتری / USB-C
  • قطر درایور: ۴۰ میلیمتر
  • شارژدهی: تا ۲۰ ساعت

Razer Barracuda X یکی از بهترین هدست های ریزر و شاید یکی از بهترین هدست‌های بی سیم موجود در بازار است که تمامی نیازهای یک گیمر حرفه‌ای را پوشش می‌دهد. این هدست مولی پلتفرم از آرگونومی خارق‌العاده‌ای برخوردار است و ضمن انعطاف عالی و وزن مناسب، جریان هوا را به خوبی در فضای گوشی‌ها برقرار می‌کند تا باعث ایجاد خستگی و تعریق نشود. کیفیت صدا و میکروفن این هدست در سطح بسیار بالایی قرار دارد و سخت‌گیرترین گیمرها را نیز راضی خواهد کرد. همچنین لازم است به گزینه‌های کنترلی و امکانات نرم‌افزاری – سخت‌افزاری این هدست نیز اشاره کنیم که گزینه‌های متعددی را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. باتری داخلی‌ این هدست تا ۲۰ ساعت شارژدهی دارد.

محصولات مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *