مجله بازی, مقالات

بهترین نسخه‌های سری Need For Speed

بهترین بازی های Need For Speed

بازی های Need For Speed

در بین فرنچایزهای سمبولیک و نمادین، سری بازی های Need For Speed یکی از به‌یادماندنی‌ترین فرنچایزهای کلاسیک می‌باشد که در ذهن ما نقش بسته است. نمی‌توان تعداد زیادی از فرنچایزها را پیدا کرد که بیش از ۳ بار ریبوت شده و همچنان توانسته باشند جامعه طرفداری قدیمی خود را حفظ کنند؛ و باید بگوییم که این فرنچایزِ ریسینگ آرکید شرکت EA توانسته است این کار را به خوبی انجام دهد.

بهترین بازی های Need For Speed

تکامل سری بازی های Need For Speed نسبت به بقیه‌ی فرنچایزها متفاوت بوده است؛ به این شکل که این سری همیشه تلاش کرده است تا سبکی مطابق با سلیقه‌ی روز را ارائه دهد.

از مسابقات خیابانی غیرقانونی گرفته تا رانندگی در پیست‌های رسمی، سری بازی های Need For Speed سابقه‌ی پرباری در طول ۲۸ سال اخیر داشته است. اولین بار در سال ۱۹۹۴ بود که شاهد عرضه‌ی اولین نسخه از این سری اکشن مسابقه‌ای بودیم و دیدیم که چگونه سبک ریسینگ آرکید به سطح بالاتری ارتقا پیدا کرد.

از سال ۱۹۹۴ تا به امروز، با همکاری توسعه‌دهندگان مختلف، بیش از ۲۰ نسخه‌ی رسمی از سری بازی های Need For Speed عرضه شده است و به همین دلیل می‌توانیم آن را یکی از بزرگ‌ترین فرنچایزها در تاریخ صنعت گیم بدانیم.

سری بازی های Need For Speed نیز همانند اغلب فرنچایزهای دیگر فراز و نشیب‌های خود را داشته است و گرچه برخی از نسخه‌های این سری بسیار فوق‌العاده و شگفت‌انگیز بوده‌اند، اما برخی دیگر باعث ناامیدی هواداران و جامعه‌ی گیمینگ شدند. در این مقاله قصد داریم بهترین نسخه‌های سری بازی های Need For Speed را برای شما عزیزان معرفی کنیم. با ما همراه باشید!

۱۰- Need For Speed (2015)

این ریبوت پر زرق و برق، به لطف سخت‌افزار نسل هشتمی کنسول‌های PS4 و Xbox One توانست گرافیک بصری خیره کننده، فیزیک واقع‌گرایانه و مجموعه‌ای از محتوای جدید را به کار بگیرد. ریبوت Need For Speed تاکید زیادی نیز بر عناصر آنلاین داشت و به همین دلیل بازیکنان باید حتما برای تجربه‌ی این بازی به اینترنت متصل می‌شدند.

با این حال، مدهای آنلاین نتوانست آن طور که انتظار می‌رفت توقعات طرفداران را برآورده کند و فرصت‌هایش را برباد داد. علاوه بر این، با وجود اینکه مدهای کمپین بازی از ویژگی‌های خوب و سرگرم‌کننده‌ای برخوردار بود، اما هوش مصنوعی ناامیدکننده‌ی آن باعث شد که نتواند پتانسیل‌ واقعی خود را نشان دهد.

Need-for-Speed-2015
۹- Need For Speed: Most Wanted (2012)

پس از هفت سال انتظار، بالاخره طرفداران توانستند ریبوتی از بازی محبوب Most Wanetd را تجربه کنند و باید گفت که این صبر هفت ساله واقعا ارزشش را داشت. این بازی ترکیبی از Most Wanted 2005 و Carbon بود که تمامی استایل‌های ریسینگ مشابه، سیستم «لیست سیاه» و یکپارچه‌سازی تعقیب و گریزها را شامل می‌شد.

Most Wanted 2012 از بهترین بازی های Need For Speed از سیستمی مشابه Burnout Paradise استفاده کرد و ضمن ارائه‌ی دنیایی آزاد و بزرگ، توانست در زمینه‌ی رقابت‌های آنلاین و ارائه‌ی انبوهی از مدل‌های جدید ماشین‌ها عملکرد خوبی داشته باشد.

با این حال بخش داستانی این بازی کلیشه‌ای و سطحی بود و از این حیث نتوانست در حد نسخه‌ی قدیمی Most Wanted ظاهر شود.

Need-for-Speed-Most-Wanted
۸- Need For Speed: Undercover (2008)

پس از انتشار ناموفق بازی Need For Speed: ProStreet، این فرنچایز دقیقا به عرضه‌ی عنوانی مثل Undercover که یکی از بهترین بازی های Need For Speed است نیاز داشت. به همین دلیل، برخلاف نسخه‌های قبلی، توسعه‌ی این بازی کمی بیشتر طول کشید تا بتواند فرنچایز را به ریشه‌هایش بازگرداند.

وقتی می‌گوییم «ریشه‌ها»، منظورمان به معنای واقعی کلمه عناصری است که در نسخه‌های کلاسیک این سری وجود داشته است؛ مسابقات خیابانی، تعقیب و گریزها، فرصت‌هایی برای تبدیل شدن به پلیس، داستان، دنیای آزاد و البته‌ ماشین‌های بیشتر.

با این وجود، بار دیگر بخش داستانی کمی ناامیدکننده ظاهر شد و منتقدین به طور یکصدا از بخش داستانی Need For Speed: Undercover انتقاد کردند.

Need-for-Speed-Undercover
۷- Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002)
Hot Pursuit 2 از آخرین بازی از اولین دوران بازی های Need For Speed به شمار می‌رود؛ یعنی قبل از اینکه EA روی Tuning Culture تمرکز کند. در سال ۲۰۰۲، این بازی توانست جایزه‌ی بهترین بازی ریسینگ سال را در مراسم Interactive Achievement Awards کسب کند و موفق شد که سبک Cops VS Crooks را تا حد زیادی بهبود دهد.
Hot Pursuit 2 مکانیک‌های تعقیب و گریز را نسبت به قبل برجسته‌تر نمود و تعقیب شدن توسط هلیکوپترهای پلیس را نیز به خوبی پیاده‌سازی کرد. این بازی از موسیقی راک هیجان‌انگیزی نیز برخوردار بود. تنها نقطه ضعف Hot Pursuit 2 این بود که به جز کنسول PS2، نتوانست عملکرد فنی خوبی روی مابقی کنسول‌ها داشته باشد.
Need-for-Speed-Hot-Pursuit-2
۶- Need for Speed: Shift 2 Unleashed (2011)

Shift 2 از ویژگی‌های جدید زیادی برخوردار نبود، اما از معدود بازی های Need For Speed به شمار می‌رود که اثبات کرد لزوما نیازی نیست یک دنباله نسبت به نسخه‌ی اول خود بزرگ‌تر باشد.

این بازی ضمن پایبندی به ماهیت بازی های Need For Speed توانست بر واقعی‌تر کردن تجربه‌ی رانندگی تمرکز کند و برای اولین بار نمای داخل اتاق خودرو و دوربین روی کلاه ایمنی را ارائه دهد.

اضافه شدن نمای دوربین روی کلاه ایمنی افزونه‌ی خیلی خوبی محسوب می‌شد و توانست شیوه‌ی چرخش دوربین را با فیزیک حرکتی و سرعت ماشین‌ها تطبیق دهد. Shift 2 عنوانی برجسته در سری بازی های Need For Speed قلمداد می‌شد که بالاخره توانسته بود در سطح رقبای مشهور خود ظاهر شود.

Need-for-Speed-Shift-2-Unleashed
۵- Need For Speed Rivals (2013)

با درنظرگیری رویکرد چندمنظوره‌ی Rivals، می‌توان تلاش استودیو Ghost Games را در ارائه‌ی عناصر متنوع گیمپلی تحسین‌برانگیز دانست. این بازی با الهام‌گیری از Most Wanted توانست سیستم آرکید دیوانه‌وار در تعقیب و گریزها را با دنیایی بزرگ ترکیب کندو تجربه‌ی تازه‌ای را به ارمغان بیاورد.

Rvials به دلیل بهبود عناصر خاصی از Hot Pursuit و تقویت المان‌های اکشن و هیجان‌انگیز، مورد تحسین منتقدین و طرفداران واقع شد. از نظر بصری نیز این بازی موفق شد همانند رقیب خود یعنی Forza Horizon تجربه‌ی چشم‌نوازی از محیط‌های متنوع را ارائه دهد.

اگرچه Need For Speed Rivals عمیق‌ترین گیمپلی را در این سری نداشت، اما قطعا می‌توانیم بسیاری از ویژگی‌های این بازی را ستایش کنیم آن را از بهترین بازی های Need For Speed بدانیم

Need-For-Speed-Rivals
۴- Need for Speed: Underground (2003)

Underground عنوانی بود که سری بازی های Need For Speed را به دوران دوم این فرنچایز وارد کرد و آغازگر Tuning Culture به حساب می‌آید. حتی اگر عده‌ای با قرار گرفتن این بازی در لیست بهترین‌ها مخالف باشند، نمی‌توانند از میزان تاثیرگذاری آن چشم‌پوشی کنند.

Underground اولین نسخه در فرنچایز بود که شامل خط داستانی و مد گاراژ منحصربفردی می‌شد و به بازیکنان امکان شخصی‌سازی عملکرد و ظاهر خودروها را می‌داد.

این بازی از یک مد جدید به نام Drifting نیز برخوردار بود که در آن مسابقه‌دهنده‌ها با دریفت زدن حول پیست‌های مسابقه‌ای، امتیاز کسب می‌کردند. Need For Speed: Underground اولین ریبوت در سری بازی های Need For Speed قلمداد می‌شود و سلسله بازی‌های بعدی بر پایه‌ی همین نسخه ساخته شدند.

need-for-speed-underground
۳- Need for Speed: Hot Pursuit (2010)

مهم‌ترین چیزی که باید در مورد Need For Speed: Hot Pursuit بدانید این است که این نسخه توسط سازندگانِ Burnout Paradise یعنی استودیو Criterion توسعه داده شد و به همین دلیل بازی های Need For Speed توانستند پیشرفت قابل توجهی داشته باشند.  Hot Pursuit با در نظر گرفتن عناصر نسخه‌های قبلی، حالتی به نام Career Mode را برای بخش‌های پلیسی و مسابقه‌ای تدارک دید.

این بازی به دلیل برخورداری از محتوای سرگرم‌کننده‌ و هیجان‌انگیز و لحظات حماسی مورد ستایش قرار گرفت و به یکی از بهترین بازی های Need For Speed تبدیل شد. Hot Pursuit در بین بسیاری از طرفداران نیز به عنوان محبوب‌ترین نسخه‌ی سری بازی های Need For Speed شناخته می‌شود.

Need-for-Speed-Hot-Pursuit-2010
۲- Need for Speed: Underground 2 (2004)

Underground 2 با ارائه‌ی اولین نقشه‌ی جهان آزاد در سری بازی های Need For Speed، گام بزرگی را رو به جلو برداشت و بازیکنان را ترغیب کرد که به انجام فعالیت‌ها و تکمیل رویدادهای مختلف بپردازند. این بازی به لطف برخورداری از سیستم شخصی‌سازی گسترده، ماموریت‌های جانبی جالب، گرافیک بهبودیافته و محتوای متنوع توانست به یکی از بهترین‌های این فرنچایز تبدیل شود.

Underground 2 همچنین برای اولین بار این امکان را برای بازیکنان فراهم کرد تا با خودروهای شاسی بلند به رانندگی بپردازند. با این حال، دلیل اینکه این بازی را در رده دوم قرار می‌دهیم این است که سیستم تعقیب و گریز توسط پلیس‌ها بی‌نقص نبود و برای دسترسی به مسابقاتی خاص، باید زمان بسیار زیادی را صرف می‌کردیم.

Need-for-Speed-Underground-2
۱- Need for Speed: Most Wanted (2005)

بلاشک Most Wanted 2005 نه تنها یک ریسینگ عالی، بلکه یک بازی فوق‌العاده و تمام‌‌عیار است. این بازی سیستم تعقیب و گریز پلیس‌ها را به شکلی بسیار جالب پیاده‌سازی کرد، به طوریکه حتی بازی‌های امروزی نیز توان رقابت با آن را ندارند.

گیمپلی Most Wanted به معنای واقعی چالش‌برانگیز بود و بازیکن را وارد مسابقاتی دیوانه‌وار می‌کرد؛ به این شکل که با تکمیل ماموریت‌ها و پیشرفت در بازی، به مرور شاهد سخت‌تر شدن تعقیب و گریزها، دنبال شدن توسط هلیکوپتر و ماشین‌های شاسی‌بلند و دشوار شدن عبور از موانع خیابانی بودیم.

علاوه بر این، Most Wanted دارای بخش داستانی سرگرم‌کننده‌ای بود و با معرفی سیستم «لیست سیاه» توانست یکی از حماسی‌ترین لحظات فرنچایز را رقم بزند.

Need-For-Speed-Most-Wanted-Gamekey98-10

امیدواریم که مقاله‌ی «بهترین نسخه‌های سری Need For Speed» برایتان مفید واقع شده باشد. در صورت رضایت از مقاله، خوشحال می‌شویم آن را با دوستان خود نیز به اشتراک بگذارید.

منبع: The Gamer با اندکی دخل و تصرف

محصولات مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *