بازی God of War: Ragnarok برای PS4 (ارسال رایگان)
2,580,000 تومانبازی God of War: Ragnarok برای PS5 (ارسال رایگان)
3,160,000 توماندیسک های بازی گاد اف وار رگناروک
دیسک های بازی گاد اف وار رگناروک
بازی God of War: Ragnarok برای PS4 (ارسال رایگان)
2,580,000 تومانبازی God of War: Ragnarok برای PS5 (ارسال رایگان)
3,160,000 توماناکانت های بازی گاد اف وار رگناروک
اکانت قانونی God of War Ragnarok برای PS4
300,000 توماناکانت قانونی God of War Ragnarok برای PS5
799,000 توماناکانت قانونی God of War Ragnarok برای PS4
300,000 توماناکانت قانونی God of War Ragnarok برای PS5
799,000 توماناکانت های بازی گاد اف وار رگناروک
دیگر کالاها
گاد اف وار رگناروک “God of war Ragnarok”
استودیو Santa Monica با بازتعریف سری God of War در سال 2018، اثبات کرد که ریسک کردن، تحول و نوآوری، لازمه ی حیات یک فرنچایز است. God of War 2018 موفقیت های بسیار زیادی را کسب کرد؛ کسب متای 94، دریافت جایزه بهترین بازی سال و فروش بسیار عالی. جدای از این موارد، یکی دیگر از دستاورد های مهم God of War این است توانست فنداسیون و زیر بنایی را پایه ریزی کند که تمامی نسخه های آینده ی فرنچایز روی آن بنا شوند.
آنباکس اختصاصی کالکتور ادیشن God of War Ragnarok تیم نخل مارکت
موفقیت های God of War، کمپانی Sony را ترغیب کرد که از استودیو Santa Monica حمایت های مالی و لجستیکی بیشتری به عمل بیاورد و برای بازی های آینده ی این استودیو سرمایه گذاری بیشتری کند. در نتیجه انتظار داریم که دنباله ی God of War از هر جهت بازی بزرگتر و بهبود یافته تری باشد.
God of War 2018 تقریبا عملکرد فوق العاده ای در تمام بخش ها داشت. اما از آنجایی که زمان زیادی از روند توسعه بازی صرف باز طراحی و بهینگی انجین جدید Santa Monica شد، سازندگان فرصت و بودجه کافی برای گسترش و پیاده سازی تمام ایده های خود را نداشتند. در حال حاضر از آنجایی که شاکله کلی بازی مشخص است و انجین استودیو در وضعیت خوبی به سر میبرد، انتظار می رود گاد اف وار رگناروک از هر لحاظ بازی بهبود یافته تری نسبت به نسخه اول باشد. در ادامه دلایل پیشرفت گاد اف وار رگناروک نسبت به god of war 2018 را برای شما بیان می کنیم.
1- بهره گیری از قابلیت های کنسول PS5
گرچه میان نسلی بودن گاد اف وار رگناروک god of war ragnarok تا حدودی نا امید کننده است، اما فراموش نکنیم که Santa Monica یکی از با استعداد ترین استودیو ها در زمینه گرافیک است. این استودیو در نسل ششم با God of War 2، در نسل هفتم با God of War 3 و God of War Ascension و در نسل هشتم با God of War 2018 اثبات کرد که میتواند از حداکثر قابلیت های گرافیکی کنسول بهره ببرد. حال ما می بینیم که با رهبری «رافائل گراستی» در بخش هنری – بصری استودیو، مجددا شاهد یک دستاورد بزرگ گرافیکی هستیم.
اما Santa Monica چگونه از قابلیت های PS5 استفاده می کند؟ همانطور که میدانید، PS5 پردازنده مرکزی و گرافیکی بسیار قوی تری نسبت به PS4 دارد و تکنولوژی SSD فوق سریع آن با سیستم منسوخ هارد دیسکی PS4 فرسنگ ها فاصله دارد. در زمینه گرافیکی و عملکرد فنی، گزینه های زیادی به نسخه PS5 بازی اضافه شد. مثل: رزولوشن بالاتر، نرخ فریم 60 و حتی 120 فریم، ری تریسینگ، تکسچرهای باکیفیتتر، پوشش گیاهی و سیستم پارتیکل پر جزییات تر، شبیه سازی بهتر مایعات و مواد خاص (پارچه، مو و …)، تعداد پالیگان بیشتر، تعداد بیشتر دشمنان حاضر در صحنه و انیمیشن های واقعی تر.
فراموش نکنید که بازی های میان نسلی همیشه بر پایهی پردازنده کنسول ضعیف تر ساخته میشوند و بعدا برای کنسول قویتر ارتقا داده میشوند. و خب میدانیم که پردازنده مرکزی PS4 به شدت قدیمی و ضعیف است؛ بنابراین احتمالا آپگریدهایی که مربوط به CPU میشود، صرفا به موارد ظاهری و نرخ فریم ختم شود نه موارد ساختاری. در بحث SSD نیز همینطور است.
در یک بازی میان نسلی، ساختار دنیای بازی بر اساس هارد دیسک های کنسول های نسل قبلی طراحی میشود و تقریبا نمی توان از پتانسیل های SSD برای لول دیزاین بازی بهرهگیری کرد. اما بازی هایی که انحصاری PS5 هستند محدودیتی ندارند و به راحتی می توانند لودینگ های مخفی مثل آسانسور ها، دالان ها، نردبان ها و … را از بازی حذف کنند. در نتیجه انتظار نداشتیم که نسخه بعدی God of War از تمام قدرت SSD برای ساختار جهان بازی بهره ببرد، اما میتوانیم شاهد خلاقیت های Santa Monica برای کاهش چشمگیر میزان لودینگ، سیستم جدید Fast Travel و تعداد بیشتری از آبجکت ها در صحنه باشیم.
2- تنوعِ بیشترِ باس فایت ها
به اعتقاد ما، یکی از معدود نقاط ضعف God of War این بود که باس های اصلی بازی و باس های کوچکتر، از تنوع کافی برخوردار نبودند. تنوع بالای باس فایت ها، همیشه یکی از خصیصه های اصلی فرنچایز God of War بوده است و در بازی های قبلی نبرد های به یاد ماندنی و به شدت حماسی را در مقابل این باس فایت ها تجربه کردیم.
اما God of War 2018 در این مورد کمی با پسرفت مواجه شده! گرچه در God of War باس فایت های فوق العاده ای مثل جنگ تن به تن با «بالدر»، کشتن اژدها و نبرد با «مگنی» و «مودی» را تجربه میکنیم، اما در بازی به دفعات بسیار زیادی با ترول های تکراری روبرو می شویم که فقط اسکین و ظاهر آنها تغییر پیدا کرده و به عنوان باس فایت جلوی بازیکن قرار میگیرند.
از آنجایی که تیم Santa Monica مثل قبل با مشکلات مربوط به باز طراحی بازی و توسعه انجین خود مواجه نبودند و زمان بیشتری برای عینیت بخشیدن به ایده های خود داشتن، شاهد هستیم که در گاد اف وار رگناروک تعداد بیشتری از باس فایت های متنوع و حماسی پیاده سازی شدند و در هر منطقه باس های خاص به آن منطقه را شاهد هستیم.
3- فعالیت های جانبی بهتر
God of War نه یک بازی کاملا خطی است و نه یک بازی جهان باز! در واقع میتوان گفت God of War یک بازی نیمه سِند باکس است که از برخی عناصر مترویدوانیا بهره میبرد. پس از اتمام بازی، میتوانید به اغلب نقاط دنیای بازی برگردید و فعالیت های جانبی را تکمیل کنید. فعالیت هایی مثل کشتن والکری ها، آزاد سازی ارواح سرگردان، آزاد سازی اژدهایان در بند، انجام ماموریت های براک و سیندری و …
گرچه این فعالیتها میتوانند برای مخاطب سرگرم کننده باشند، اما از عمق کافی برخوردار نیستند. اما این بار استودیو Santa Monica ماموریت های جانبی خیلی بهتری را در گاد اف وار رگناروک قرار داده و می توانید وقت خود را صرف تکمیل کردن این ماموریت های جذاب و متنوع کنید.
4- سلاح های جدید
با اینکه در سری بازی های God of War سلاح اصلی کریتوس همیشه همان Blades of Chaos بود، اما تنوع خوبی در تعداد و یا حالت های مختلف سلاح ها وجود داشت. از مشهور ترین سلاح های جانبی در سری God of War میتوان به Blade of Artemis در نسخه اول، Barbarian Hammer در نسخه دوم، مشتهای هرکول در نسخه سوم و گانتلت زئوس در Chains of Olymus اشاره کرد.
در God of War 2018 نیز کریتوس سلاحی جدید به نام Levithan Axe را حمل میکند که الحق و الانصاف Santa Monica در طراحی آن سنگ تمام گذاشته است. از آنجایی که این استودیو سابقه بسیار خوبی در طراحی سلاح های جدید و متنوع دارد، در گاد اف وار رگناروک شاهد سلاح های جذاب و خاصی هستیم که بازیکنان با هر بار کشتن دشمنان با این سلاح ها آدرنالین را در خون خود حس میکنند.
اما برای اسپویل نشدن بازی نباید از سلاح های موجود در بازی حرفی زد و گفت که کدام سلاح ها قرار است در گاد اف وار رگناروک استفاده شود. اما می توانیم چند مورد از سلاح های شاخص دنیای نورث را برای شما نام ببریم. شمشیر «فریر» اولین مورد است، طبق افسانه ها، این شمشیر جادویی که یکی از قوی ترین سلاح های خدایان ونیر است، میتواند بدون حضور صاحب شمشیر و به تنهایی دشمنان را سلاخی کند!
سلاح قدرتمند دیگری که در دست خدایان نورث هستن عبارتند از، Hofund (شمشیر هایمدال) که می تواند انرژی و نیرو های جادویی را به خود جذب کند. احتمال اینکه از Mjolnir (پتک تور)، Gungnir (نیزهی اودین) و Angurvadal (شمشیر فریتیوف) نیز استفاده کنیم وجود دارد.
5- بهبود سیستم ارتقای تجهیزات
God of War 2018 اولین نسخه در این سری است که برخی از عناصر RGP را وارد بازی می کند. این عناصر به ما اجازه میدهد تا زِرِه ها، آیتم ها و تجهیزات مختلفی را در دنیای بازی به دست آوریم و آنها را ارتقا دهیم. مشکلی که سیستم ارتقای بازی دارد این است که ممکن است بازیکن را سردرگم کند. به این معنی که شاید برای برخی از افراد تصویر روشنی از شیوه ی ارتقا، خرید و کارکرد های تجهیزات مختلف ارائه ندهد. مثلا ممکن است بازیکن از خود بپرسد:
«ارتقای فلان زِرِه بهتر است یا خرید یک نمونه ی از پیش ارتقا یافته؟ منابع مورد نیاز برای خرید و ارتقای تجهیزات را از کجا بدست بیاورم؟ آیا ارزش دارد که برای ارتقای فلان تجهیزات صبر کنم یا همین الان منابعم را خرج کنم؟»
گرچه این سیستم از منطق و نظم مناسبی برخوردار است، ولی ممکن است پاسخ روشنی به ابهامات بازیکن (به خصوص افراد تازه وارد) ندهد. ولی خب پس از سپری کردن مدت زمان زیادی در بازی، بالاخره قِلِق این سیستم دستتان خواهد آمد. به طور کلی سیستم ارتقای تجهیزات در God of War مشکل اساسی و ساختاری ندارد و اگر بازی های زیادی را تجربه کرده باشید می توانید نحوه کار آن را درک کنید.
اما استودیو Santa Monica در گاد اف وار رگناروک صدای بازکینان را شنید و این سیستم را کمی ساده تر و واضح تر طراحی کرد تا بازیکنان درگیر پیچیدگی و شلوغی منو های آن نشوند و بتوانند راحت تر برای ارتقا یا خرید آیتم های مورد نظر خود تصمیم گیری کنند.
6- امکان بازدید از قلمرو های جدید
دنیای اساطیری نورس شامل 9 قلمرو میشود: میدگارد، الفهایم، هلهایم، یوتنهایم، موسپلهایم، نیفلهایم، استوارتلفهایم، واناهایم و آزگارد. برای سفر به هر کدام از این قلمرو ها باید از طریق «معبد Tyr» که در دریاچهی 9 گانه واقع است اقدام کرد.
برای اینکه بتوان از مکانیزم معبد Tyr استفاده کرد، باید اولا برج مربوط به قلمرو وجود خارجی داشته باشد تا به پل معبد متصل شود، ثانیا شخصی که قصد سفر به آن قلمرو را دارد باید از یک «Bifrost» استفاده کند و Rune مربوط به آن قلمرو را بداند. در God of War 2018 گرچه Bifrost و Rune قلمرو های مختلف را در اختیار داریم، ولی تنها می توانیم به قلمرو های الفهایم، هلهایم، یوتنهایم، موسپلهایم و نیفلهایم سفر کنیم.
طبق اطلاعات بازی، «اودین» ورود به سه قلمرو واناهایم، اسوارتالفهایم و آزگارد را از طریق معبد Tyr ممنوع و غیر قابل دسترس کرده است. این موضوع از یک سو دلایل داستانی دارد و از سوی دیگر دلایل لجستیکی. بلاشک برای استودیو Santa Monica غیر ممکن بوده که امکان بازدید از تمامی قلمرو های 9 گانه را در بازی فراهم کند؛ چون این کار به زمان، بودجه و امکانات بسیار زیادی نیازمند است.
حتی از بین 6 قلمرویی که در بازی امکان سفر به آنها وجود دارد، فقط 3 تای آنها یعنی میدگارد، الفهایم و هلهایم به شکلی عمیق و پرجزییات کار شدهاند و بازدید از بقیه قلمرو ها (موسپلهایم، نیفلهایم و یوتنهایم) به شکلی سطحی و مقطعی صورت می گیرد. در گاد اف وار رگناروک دلایل ممنوع شدن سفر به استوارتلفهایم، واناهایم و آزگارد توضیح داده شد و امکان بازدید از آن قلمرو ها فراهم شد. همچنین جزئیات قلمارو های قبلی به شدت افزایش داده شد. به طوری که وقتی حالا وارد موسپلهایم می شوید باورتان نمی شود همان موسپلهایم نسخه 2018 است.
7- پازل های چالشی تر
پازل و حل معما، عضو جدا نشدنی از فرانچایز God of War است. در همه ی نسخه ها شاهد موارد زیادی از حل پازل بوده ایم که از مشهور ترین آنها می توان به پازل سنگ ها در God of War 1، پازل های توقف زمان در God of War 2 و پازل «هِرا» در God of War 3 اشاره کرد. گرچه در God of War 2018 نیز مواردی از حل معما را شاهد هستیم، اما به اندازه کافی چالش برانگیز نیستند. اکثر پازل های کوچک بازی با هدف گشودن جعبههای Nornir و یا دسترسی به گنجینه ها طراحی شده اند که حل کردن آنها کار ساده ای است.
گرچه پازل های God of War در نوع خود خلاقانه هستند و کارایی Levithan Axe را بیشتر نمایان میکنند، اما این پازل ها بیشتر از آن که قوه استدلال و تجزیه و تحلیل بازیکن را به کار بگیرند، سرعت عمل و قوه بصری او را مورد سنجش قرار می دهند. در گاد اف وار رگناروک، ضمن حفظ پازل های کوچک و ساده، تعداد پازل های دشوار که ذهن مخاطب را به معنای واقعی کلمه به چالش بکشند افزایش یافته است. همچنین در این پازل ها تعامل کریتوس و آتریس بیشتر شده و حتی بعضی پازل ها باعث می شود که این دو با هم هماهنگ تر شوند.
8- بهبود سیستم پلتفرمینگ
اساسا پلتفرمینگ در بازی ها با دو هدف عمده انجام میشود:
- هدف اول این است که مهارت های پلتفرمینگ بازیکن مورد سنجش قرار بگیرد؛ که معمولا در این بازیها سیستم پلتفرمینگ از چالش بالایی برخوردار است. مثل سری Super Mario، Crash Bandicoot و …
- هدف دوم این است که سیستم پلتفرمینگ به شکل دکوراتیو و ظاهری در بازی تعبیه شود؛ در این بازیها هدف از پلتفرمینگ، صرفا سرگرم کردن بازیکن، ارتباط عمودی مراحل با هم و قرار دادن لودینگ های پنهان است و به دلیل چالشی نبودن مکانیک های پلتفرمینگ، سطح درگیر کنندگی بشدت پایین میآید. God of War 2018 و بسیاری از بازی های بلاک باستری جزو همین دسته هستند.
- اما دسته سومی از بازی ها نیز هستند که هر دو هدف عمده را دنبال میکنند. یعنی هم یک پلتفرمینگ نسبتا درگیر کننده را ارائه میدهند و هم از پلتفرمینگ برای ارتباط مراحل، لودینگ و سرگرم کردن بازیکن استفاده میکنند. مثل نسخههای قدیمی God of War و یا سری Prince of Persia. اگر به خوبی به یاد داشته باشید، کریتوس در بازیهای قبلی میتوانست پرش کند، از زنجیرهای خودش آویزان شود، تاب بخورد، پرواز کند، روی طناب راه برود و …. حتی مراحلی وجود داشت که شدت دشواری پلتفرمینگ آن، بازیکن را بار ها به کام مرگ میکشاند.
اما در نسخه 2018 God of War، به دلیل حذف شدن توانایی پریدن و تاب خوردن و … پلتفرمینگ بازی کاملا دکوراتیو و ظاهری شده است و تقریبا می توان گفت از هیچ چالشی برخوردار نیست. در گاد اف وار رگناروک سیستم پلتفرم تفاوت زیادی نکرده اما تغییرات مثبتی داشته.
شما حالا میتوانید با شمشیر هایتان از صخره ها بالا بروید و دیگر زمان زیادی را صرف بالا رفتن از یک صخره نمی کنید. همچنین آتریس دیگر مستقل عمل میکند و نیازی ندارد که از پدر خود کمک بگیرد. البته هنوز در مکان هایی باید به آرامی از زیر سنگ ها یا بین آنها رد بشوید که این مکانیزم برای حل کردن مشکل لودینگ بازی غیر قابل حذف شدن بود.
9- فینیشر های متنوع تر و خونین تر
یکی از چیز هایی که مبارزات سری God of War را بسیار جذاب و لذت بخش میکند، فینیشر ها و ضربات تمام کننده ی خونین و خشن است. در نسخه های قدیمی، کریتوس به دلیل خوی وحشی گری و عطش انتقام جویی که داشت، دشمنان خود را به فجیع ترین شکل ممکن سلاخی میکرد. حتی میتوانستیم نوع سلاخی شدن را هم انتخاب کنیم! صحنهی مشهور جدا کردن سر هلیوس از بدنش در God of War 3 را که به یاد دارید؟
در God of War 2018 به دلیل اینکه تم داستانی تغییر کرده است، کاهش سطح خشونت بازی کاملا مشهود است. گرچه در مواردی از روش های خشونت بار نیز برای سر به نیست کردن دشمنان استفاده میشود، اما آن تنوع و هیجان نسخه های قدیمی را ندارد.
ما انتظار نداشتیم که در نسخه بعدی کریتوس به همان وحشیگری قدیمی اش برگردد، اما انتظار داشتیم که اولا فینیشر ها و ضربات تمام کننده تنوع بیشتری پیدا کنند و دست مخاطب برای انتخاب شیوه سلاخی کردن دشمنان بازتر شود، ثانیا فینیشرهای خونین طوری کارگردانی شود که حس هیجان بیشتری را منتقل کند. و باید بگویم که در گاد اف وار رگناروک همه چیز طبق انتظارات پیش میرود. حال برای هر دشمن چند انیمیشن فینیشینگ وجود دارد و جالب تر از آن این است که هر سلاح هم فینیشنگ خاص خود را برای هر دشمن دارد.
10- همه چیز در مورد داستان
“توجه: متن زیر حاوی اسپویل های شدید داستانی است. در صورتی که God of War 2018 را تجربه نکرده اید، از خواندن ادامهی متن اجتناب کنید.”
همانطور که می دانید، لاوفی (همسر کریتوس) یک جاینت بوده و دشمنی جاینت ها با خدایان ایسیر نیز بر کسی پوشیده نیست. برای همین اودین به بالدر دستور داده بود که به میدگارد رفته و لاوفی را پیدا کند. پس از مرگ لاوفی، کسی جز آتریوس (لوکی) و یورمونگاندر در میدگادر باقی نمی ماند که میراث جاینت ها را حفظ کند. پس بدیهی است که خدایان ایسیر به دنبال شکار آتریوس باشند.
از طرفی اودین از پیشگویی ها با خبر است و میداند که در جنگ راگناروک توسط جاینت ها سرنگون خواهد شد. برای همین تمام تلاشش را میکند که سرنوشت خدایان ایسیر را برخلاف پیشگوییها تغییر دهد. از سوی دیگر میدانیم که کریتوس و آتریوس ممیر را از چنگ اودین آزاد کردند، پسران تور را کشتند، والکریها را از اسارت نجات دادند و مهمتر از همه، در پایان بازی با کشتن بالدر زمستان فیمبل وینتر را آغاز کردند. با این سلسله اتفاقات، دشمنی خدایان ایسیر با جاینتها و کریتوس شدت خیلی بیشتری میگیرد و در گاد اف وار رگناروک شاهد جنگ بین این دو جبهه خواهیم بود.
همچنین می دانیم که به دلیل کشتن بالدر در پایان بازی، فریا در مقابل کریتوس قرار گرفت و قسم خورد که انتقام فرزندش را بگیرد. گرچه ممیر گفت که فریا صرفا از روی عصبانیت کریتوس را تهدید کرده است و با گذشت زمان عطش خشم او خاموش می شود. اما فریا شخصیتی غیر قابل پیشبینی دارد و شاید در بازی بعدی به عنوان یکی از دشمنان کریتوس ظاهر شود.
تصمیم فریا برای انتقام جویی و ورود به جنگ، احتمالا خدایان ونیر و دنیای واناهایم را نیز وارد ماجرا خواهد کرد. فریر (برادر فریا) یکی از خدایان ونیر است که به احتمال زیاد گاد اف وار رگناروک حضور خواهد داشت.
علاوه بر اینها، پاسخ سوالات و ابهاماتی که در نسخه قبل به وجود آمد را در گاد اف وار رگناروک god of war ragnarok می بینیم:
- آتریوس جوان و توانایی های جادویی او. به خصوص تبدیل شدن به حیوانات!
- توضیح اینکه چطور آتریوس به آنگربودا، یورمونگاندر، فنریر و هل مرتبط می شود.
- ملاقات با دورف های دیگر.
- مشخص شدن انگیزه الف های تاریکی از تصرف الفهایم.
- مشخص شدن سرنوشت Tyr.
- پاسخ به برخی از ابهامات. مثلا در زمانی که آتریوس مریض بود، متوجه شدیم که شیپور یورمونگاندر به صدا در آمده، اما هیچوقت مشخص نشد که چه کسی یورمونگاندر را صدا زده است.