چرا نباید بازی Batman: Arkham Origins را نادیده بگیرید
سه گانه آرخام راکستدی الگویی برای ساخت بازیهای ابرقهرمانی است و بعد از موفقیت فوقالعاده بازیهای زیادی از این الگو استفاده کردند. میراثی این که سری بر جای گذاشت مافوق تصور است تا جایی که برخی Arkham Asylum و Arkham city را حداقل در بین بهترین بازیهای نسل هفم قرار میدهند (البته خیلیها معتقدند که از بهترین عناوین تاریخ هستند!) و Arkham Knight هم با وجود عیبهایی که داشت توانست راه خود را به قلب مخاطبان بیابد. راکستدی با اقتباس از یکی از محبوبترین جهانهای فانتزی به نوبه خود یکی از درخشان ترین سریها را خلق کرد.
اما همه بازیهای سری آرخام به توجهی که شایستهاش بودند نرسیدند، خصوصا اینکه همه از این سری به عنوان یک سهگانه شاهکار یاد میکنند! (همانطور که در پاراگراف قبلی هم ذکر شد)، اما در حقیقت آرخام سهگانه نیست. پابهپای این سه بازی فوقالعاده، بازی Batman: Arkham Origins، اسپینآفی که توسط WB Games Montreal منتشر شد و به دلایل متعددی آن طور که باید مورد توجه قرار نگرفت. بازی Batman: Arkham Origins که از آن به عنوان پلی از Arkham City به Arkham Knight یاد میشود، از فراموش شدگان نسل هفتم است (حتی خود Warner Bros از بازی چشمپوشی کرد) و از مهمترین دلایل میتوان به انتشار انحصاری برای Xbox 360 و PS3 اشاره کرد.
بنابر صحبت کسانی که بازی را تجربه کرده اند، بازی Batman: Arkham Origins قطعا ارزش تجربه کردن را دارد. شاید Arkham Origins تاثیرگذاری Arkham City و Arkham Asylum را نداشته باشد و از نظر مقیاس به وسعت Arkham City و Arkham Knight نباشد و در کل به بلندپروازی نسخههای اصلی سری نباشد، اما همچنان تجربهای لذتبخش و خوشساخت از بتمن را ارائه میکند و بخشی ارزشمند و جدایی ناپذیر از سری آرخام است.
البته که بازی شامل تمام نقاط قوت سریهای قبلی میشود. مبارزات ریتیمک سری آرخام به خوبی در بازی Batman: Arkham Origins به نمایش گذاشته میشود و تجربه مبارزه با خلافکاران و اراذل اوباش در گاتهام به خوبی در یادها میماند. ترکیب تجهیزات بتمن و حرکات منحصر به فرد با قدرت مبارزه بتمن به شما این امکان را میدهد تا در مقابله با دشمنان مختلف تاکتیک مد نظر خود را پیاده کنید و از همان ابتدای بازی میتوانید پیشبینی کنید که نبردهای شگفتانگیزی انتظارتان را میکشد.
نوبتی هم باشد، نوبت اشاره به باسفایتهای بازی است. سری آرخام واقعا در هر چهار بازی باسفایتهای فوقالعادهای داشت (البته که بعضی واقعا ناامید کننده بودند)، اما بدون شک بازی Batman: Arkham Origins مجموعهای از بهترین باسفایتهای کل سری را ارائه میدهد. بهترین مورد قطعا Deathstroke است که هر چیز که یک نبرد باید داشته باشد را به شما ارائه میدهد و یک دوئل سریع را به نمایش میگذارد و اصلا اغراقآمیز نیست که او را بهترین بنامیم. همچنین در Arkham Origins نبردهای شگفتانگیز دیگری با Bane، Firefly، Copperhead و Mr.Freeze و نفرات دیگری انجام شد که همگی در ذهنها ماندگار شدند. باسفایتهای بازی به تنهایی میتواند هر کسی که علاقه به این سری دارد، مجذوب بازی Batman: Arkham Origins شود (البته که موارد قابلتوجه دیگری هم هست).

از دیگر مکانیزمهای منحصربهفرد و جالب بازی Batman: Arkham Origins میتوان به سیستم کارآگاهی اشاره کرد. بتمن به عنوان بزرگترین کارآگاه جهان شناخته میشود، اما در سری آرخام تمرکز زیادی روی این موضوع نمیشود به جز Arkham Origins. شاید این سکانسها خارقالعاده نباشند و استاندارد خاصی را تعریف نکنند، اما برای بتمن و سری آرخام حس تغییری جدید القا میکند.
داستان بازی Batman: Arkham Origins برجستگی خاصی نسبت به دیگر نسخهها ندارد و بسیار مشابه دیگر بازیهای سری است. شاید روی کاغذ عدم نقشآفرینی Kevin Conroy و Mark Hamill در نقش بتمن و جوکر به بازی ضربه میزند، اما به هیچوجه نقطه ضعف نیست. در حقیقت Roger Craig توانست به خوبی جای خالی Conroy را پر کند و Troy Baker در نقش جوکر همه را شگفتزده کرد. از نکات قابل توجه داستان بتمن در همه رسانهها (حتی در سه گانه راکستدی)، میتوان به پویایی این دو شخصیت اشاره کرد و این مورد به خوبی در Arkham Origins دیده میشود. حتی فراتر از این مورد، پرداخت مناسب به شخصیتهای نمادین و کمتر شناخته شده دنیای بتمن واقعا راضیکننده است (خصوصا برای طرفداران قدیمی سری و طرفداران کامیک)، اگرچه که بخشی از داستان اصلی نیستند اما این مسئله چیزی از ارزش آن کم نمیکند. این بازی قطعا میتواند تجربه شما از سری را کامل و غنیتر کند.
طرفداران Arkham Origins توانسته اند همه را از کیفیت بازی آگاه کرده و ثابت کنند که بازی ارزش توجه بیشتری دارد اما متاسفانه هنوز افراد زیادی هنوز موفق به تجربه این بازی نشده اند. شاید مقصر اصلی Warner Bros است که ظرفیتهای بتمن را کاملا نادیده گرفت. بازی هنوز روی Xbox 360 و PS3 گیر کرده و هیچ ریمستر یا پورتی برای نسلهای بعدی دریافت نکرد (حتی اگر بخواهید روی کنسولهای Xbox و با قابلیت Backward بازی را تجربه کنید باید دیسک بازی را تهیه کنید!). امیدواریم که در آیندهای نه چندان دور بازی ریمستر شود و بالاخره در نسل ریمسترها روی خوشی را ببیند و افراد بیشتری موفق به تجربه آن شوند.

منبع: gamingbolt