مجله بازی, مقالات

هدست های مقرون به صرفه گیمینگ

هدست های ارزان

هدست های ارزان و مقرون به صرفه گیمینگ

داشتن یک هدست گیمینگ می‌تواند تجربه شما را از یک بازی به طور کامل عوض کند. با این وجود بسیاری از گیمر‌ها به این موضوع اهمیت نمی‌دهند و معمولا آن را نادیده می‌گیرند. با ورود به نسل نهم کنسول‌ها و آمدن فناوری های جدید برای تغییر انقلابی صداها در یک بازی شما نیز مانند بسیاری دیگر نیاز دارید تا برای تجربه این فناوری‌ها دست به خرید یک هدست خوب بزنید.

از آن جایی که خریدن یک هدست گیمینگ با قابلیت‌های متعارف می‌تواند گران باشد شاید بسیاری از خرید آن‌ها صرف نظر کنند. با این وجود باید در نظر گرفت که تمامی هدست‌ها شامل این مورد نمی‌شوند.

در بازار امروز هدست‌هایی وجود دارند که با قیمتی معقول می‌توانند تجربه خوبی به گیمر‌ها بدهند. داشتن یک هدست خوب به شما کمک می‌کند تا صدا ها را بسیار بشنوید که این زمینه‌ی اساسی بازی‌های آنلاین اول شخص است.

همچنین می‌توانید با غرق شدن در موزیک بازی اتمسفر آن را بسیار خوب درک کنید و روح خود را به دستان دنیای بازی بسپارید. پیدا کردن یک هدست با قیمت مناسب احتمالا چالش بزرگی به حساب می‌آید، با این حال اگر قیمت برای شما اهمیت خاصی ندارد می‌توانید بهترین‌های بازار را بخرید و گوش‌های خود را به دستان زیبای این هدست‌ها بگذارید.

با جلو رفتن تکنولوژی، هدست‌های بسیار زیادی با قابلیت‌های مختلف به بازار راه پیدا کردند که البته تمامی آن‌ها ارزش قیمتی که پرداخت می‌کنید را ندارند. صد‌ها مدل هدست گیمینگ وجود دارند که با قیمت نازل می‌توانند کیفیت صدای عالی را به شما بدهند و نیازی ندارید هزینه بسیار زیادی را برای عوض کردن تجربه خود از بازی‌های نسل نهم پرداخت کنید.

با این‌حال، هدست‌های خوش قیمت و گران‌قیمتی نیز در بازار وجود دارند که اگر بودجه‌ی شما به آن‌ها می‌رسد بهترین گزینه‌ هستند. این تنوع در خرید هدست‌ها با توجه به قدرت‌ مالی شما تنظیم شده‌ند و شرکت‌ها معمولا چندین نوع مختلف های رنج، مید رنج و باجت می‌سازند.

هدست‌های های رنج همانطور که از نامشان پیداست، هدست‌های گرانقیمت با تکنولوژی بسیار بالا هستند که معمولا کیفیت صدای فوق العاده‌ای دارند. البته همیشه اینگونه نیست و شرکت‌هایی مانند ریزر تمامی محصولات خود را های رنج می‌سازد اما کیفیت آن‌ها همیشه خوب نمی‌ماند. هدست‌های مید رنج، دارای کیفیت صدای خارق‌العاده هستند اما معمولا تکنولوژی‌های به کار رفته در آن‌ها قدیمی تر است.

تنها تفاوت این قیمت‌ها در پشتیبانی مسائلی مانند های رز و صدای سه بعدی است. هدست‌های باجت نیز کیفیت صدای خیلی خوبی دارند اما باید تلاش کنید تا با دقت یکی از آن‌ها را انتخاب کنید که دارای صدای مشابه با هدست‌های گران‌قیمت باشند.

در بسیاری از هدست‌های باجت معمولا کیفیت صدا افت می‌کند، اما موارد بسیار زیادی هم هستند که برای کم کردن قیمت جای کاهش کیفیت صدا از کیفیت بدنه می‌کاهند. مثلا، اگر یک هدست ۴۰۰ دلاری دارای نور و ار جی بی است یک هدست ۲۰۰ دلاری احتمالا این قابلیت را ندارد. گفتنی است که هدست‌های باجت دارای تکنولوژی های بروز دنیا نیستند اما به صورت تک و توک چندین مدل از آن‌ها از قابلیت‌های جدیدی مانند های رز پشتیبانی می‌کنند. در نظر گرفته بودجه انتخابی شما مهم‌ترین امر انتخاب یک هدست است. بر همین اساس تلاش کردیم تا لیستی از منتخب‌های هدست‌های های رنج، مید رنج و باجت تهیه کنیم تا شاید کار شما برای انتخاب کمی راحت‌تر بشود.

هدست های مقرون به صرفه
SteelSeries Arctis 7P/7X

احتمالا اگر بخواهید دست به خریدن یک هدست بزنید SteelSeries Arctis 7P/7X را انتخاب می‌کنید. این هدست اخیرا سر و صدای بسیار زیادی راه انداخته و تقریبا در تمامی موارد می‌تواند شما را راضی کند. گفتنی است که این هدست در دو نوع وایرلس و سیم‌دار عرضه شده و تمامی کنسول های نسل نهمی و حتی کنسول نینتندو سوییچ از مدل وایرلس آن پشتیبانی می‌کنند.

در این هدست از کانکشن ۲.۴ گیگاهرتزی استفاده شده که به این معنی است که می‌توانید با خیال راحت به بازی کردن به صورت وایرلس بپردازید. همچنین این هدست دارای دانگل‌های usb تایپ سی برای کانشن‌ مطمئن و یک آداپتور برای شارژ است که با توجه به عمر باتری زیاد به آن احتیاجی نخواهید داشت.

هدست های مقرون به صرفه
Razer Blackshark V2

خیلی دور از انتظار نیست که اسم این هدست را در لیست ببینیم زیرا احتمالا بهترین ساخته‌ی تمام دوران ریزر است.این هدست فوق العاده یک هدست مید رنج حساب می‌شود که برای گوش دادن به موسیقی و غرق شدن در دنیای بازی بسیار مناسب است. گفتنی است که کیفیت صدای آن به قدری خوب است که احتمالا از بازی کردن با آن سیر نمی‌شوید.

تکنولوژی بکار رفته در دور این هدست باعث شده تا پنجره‌ی جدیدی به روی احاطه‌ی محیط صدا و شنیدن صدا از نقاط درست بازی داشته باشید که با توجه به فناوری جدید بخش صدای ری تریسنیگ در نسل نهم المان بسیار مهمی حساب می‌شود.

برعکس بسیاری از هدست های ریزر، این هدست به راحتی روی گوش جا می‌گیرد و وزن اضافی ندارد. این احتمالا اولین و آخرین باری است که ریزر به این موضوع اهمیت داده و آن را درست پیاده سازی کرده است.

به طور کلی قیمت‌گذاری شرکت ریزر در تمامی محصولاتش یک فاجعه درست نشدنی است، اما این موضوع درباره Razer Blackshark V2 صدق نمی‌کند، به طوری که اگر دنبال یک هدست با قیمت مناسب زیر ۱۰۰ دلار هستید احتمالا بهترین انتخاب شما همین هدست است. کافی است یک بار به این هدست گوش بدهید تا متوجه بشوید چرا و چگونه انتخاب اول و آخر بسیاری از گیمر‌ها همین هدست است.

هدست مقرون به صرفه
Sony Inzone H9

همانطور که اطلاع دارید یکی از قابلیت‌های جدید کنسول نسل نهمی سونی استفاده از صدای سه بعدی است که البته هدست‌های محدودی آن را پشتیبانی می‌کنند. یکی از این هدست‌ها Sony Inzone H9 می‌باشد که ساخته‌ی خود سونی است و می‌تواند از تمامی پتانسیل کنسول پلی استیشن ۵ شما در امر صدا استفاده کند.

البته قابلیت ‌های بی‌شمار این هدست تنها به کنسول منتهی نمی‌شود و می‌توانید خیلی راحت آن را به پی سی نیز متصل کنید. تکنولوژی بکار رفته در این هدست اسپاتیال نام دارد که باعث می‌شود چه روی پی سی و چه روی کنسول بتوانید از صدای سه بعدی نهایت استفاده را داشته باشید.

مانند بسیاری دیگر از محصولات سونی Sony Inzone H9 نیز قیمت نسبتا بالایی دارد. با این حال جزو معدود هدست های موجود است که می‌توانید از آن برای شنیدن صدای سه بعدی استفاده کنید. یکی دیگر از قابلیت‌های مهم این هدست جدا کردن صدای چت از صدای بازی است.

به طور مثال اگر روی پی سی در حال چت کردن با دوستان خود هستید و از طرف دیگر هدست به پی اس ۵ نیز متصل است این هدست به صورت هوشمند صدای دوستان شما را در پس زمینه می‌گذارد و باعث ایجاد مزاحمت نمی‌شود. گفتنی است که اگر از کنسول ایکس باکس استفاده می‌کنید این هدست به درد شما نمی‌خورد.

هدست های مقرون به صرفه
Logitech G Pro X

یکی از معدود هدست‌های خوش قیمت‌ بازار که قابلیت های یک هدست بسیار گران قیمت را دارد Logitech G Pro X است. این هدست تنها ۱۳۰ دلار قیمت دارد ولی قابلیت‌های یک هدست ۳۰۰ دلاری را به شما ارائه می‌دهد. همچنین گفتنی است که شمایل هدست بسیار با کیفیت و باکلاس است و به راحتی ظاهر خود را از باقی محصولات متمایز می‌کند.

شرکت سازنده برای راحت‌تر بودن گیمر توگوشی این هدست را متغیر طراحی کرده، به طوری که اگر از چرم راضی نبودید می‌توانید آن را به فوم تغییر دهید.

در بحث کیفیت نیز Logitech G Pro X حرف‌های بسیار زیادی برای گفتن دارد. این هدست صدا را به صورت دقیق به گوش شما می‌رساند و امکان ندارد در این موضوع به مشکل خاصی بخورید. کیفیت صدای داخلی هدست به قدری خوب است که احساس می‌کنید یک هدست بسیار گران‌قیمت را روی گوش‌های خود دارید که البته بابت این موضوع باید از تیونینگ هوشمندانه شرکت سازنده تشکر کنیم.

این هدست با تمامی کنسول‌ها و گوشی‌های اندرویدی سازگار است. در آخر باید به قابلیت میکروفون داخلی این هدست نیز اشاره کنیم که یکی از اولین هدست‌هایی است که یک میکروفون بسیار با کیفیت را درون یک هدست جا می‌دهد.

هدست های مقرون به صرفه
SteelSeries Arctis Pro

این گزینه برای افرادی که به دنبال یک خرید گرانقیمت‌ هستند بسیار کارآمد است. SteelSeries Arctis Pro یک هدست غول تمام عیار است که از همه نظر می‌تواند شما را راضی کند. کیفیت هدست وصف نشدنی است و با توجه به قیمت بالایی که دارد ارزش تک به تک تومانی که خرجش می‌کنید را دارد. به علاوه‌ی هدست، یک داک هم همراه با آن در جعبه قرار دارد.

قابلیت‌های این داک بسیار زیاد هستند، مهم‌ترین آن این است که می‌توانید کیفیت صدا را تا ۹۶ کیلوهرتز بالا ببرید که به نوبه‌ی خود در بین تمامی هدست‌ها اتفاق بسیار نادری است.

همچنین می‌توانید از این داک بری خصوصی‌سازی صدا استفاده کنید و صدا را به فرم دلخواه خود دربیاورید. تنظیم نور هدست نیز به وسیله این داک انجام می‌شود. قابلیت مهم دیگر این هدست پشتیبانی بسیار قوی از تکنولوژی های رز است.

این هدست توانایی این را دارد تا سنگین‌ترین فایل‌های صوتی را به راحتی اجرا کند، پس جدای استفاده گیمینگ به راحتی می‌توانید از این هدست برای تیون کردن موزیک خود استفاده کنید. هدف اصلی داک در این محصول خصوصی سازی صدا برای بازی کردن می‌باشد، با این حال برای شنیدن موزیک نیز استفاده‌های بی‌شماری دارد.

هدست های ارزان و مقرون به صرفه
HyperX Cloud Stinger

این هدست جزو دسته‌ی هدست‌های ارزان قیمت قرار می‌گیرد، با این حال توانا‌یی های وصف نشدنی دارد. قیمت این هدست تنها ۵۰ دلار بوده و بنظر بهترین گزینه برای گیمر‌های ایرانی بنظر می‌رسد. دلیل قیمت پایین این هدست ربطی به کیفیت صدا ندارد، اما کیفیت بدنه نسبت به هدست‌های معرفی شده در این مقاله پایین‌تر است.

با این حال، اگر تنها به صدا اهمیت می‌دهید این هدست در این قیمت یک معجزه تمام عیار حساب می‌شود. گفتنی است که بازی کردن با این هدست می‌تواند کاملا احساس یک هدست گران‌قیمت را بدهد و از نظر کیفیت صدا هیچ چیزی نسبت به هدست‌های گران بازار کمتر ندارد.

با این حال اگر بخواهیم ایرادی را به این هدست وارد بدانیم، کیفیت صدا در صداهای بسیار بلند است. اگر از توانایی های هدست تا حد ماکسیمم استفاده کنید احتمالا ممکن است افت کیفیت را مشاهده کنید که البته تمامی کاربران این هدست تمایل ندارند تا از آخرین حد صدای این هدست استفاده کنند.

پس اگر شما هم یکی از کسانی هستید که از صدای بسیار بلند بیزارید این هدست انتخاب بسیار خوبی برای شماست.

هدست های مقرون به صرفه
Corsair Virtuoso RGB Wireless XT

این هدست با اختلاف فراوان بهترین هدست ساخته شده توسط Corsair است. به طور کلی این هدست به تکنولوژی کانکتینگ خود معروف است و همین موضوع باعث شده تا بسیاری از تستر‌های هدست این مدل را بهترین هدست بلوتوث بدانند.

این هدست به طور کامل بدون هیچ اتصالی جز بلوتوث می‌تواند به پی سی شما متصل شود، اما اگر تمایل داشته باشید تا این هدست را به کنسول های نسل نهمی خود متصل کنید بهتر است از دانگل آن استفاده کنید.

این هدست به هیچ عنوان ارزان قیمت نیست، با این حال اگر می‌خواهید به صورت کاملا وایرلس از یک محصول استفاده کنید بهترین انتخاب شما همین است.

هدست های مقرون به صرفه
Xbox Wireless Headset

اگر به دنبال خرید یک هدست از هدست های ارزان با کارایی بالا می‌گردید، Xbox Wireless Headset تمامی انتظارات شما را برآورده می‌کند. همانطور که از نامش پیداست این هدست برای کنسول‌های ایکس باکس سری ایکس، ایکس باکس سری اس و پی سی طراحی شده و به علاوه‌ آن کانکشن وایرلس بسیار خوبی برای بازی کردن به صورت بدون سیم دارد.

این هدست دارای صدای بسیار خوبی می‌باشد و در کنار تمامی موارد ذکر شده صدای آن در حد یک هدست بسیار گران‌قیمت است. اگر کنسول ایکس باکس دارید و می‌خواهید یک هدست بسیار خوب برای آن پیدا کنید پیشنهاد اول و آخر ما به شما همین هدست است.

گفتنی است که این هدست با کنسول نینتدو سوییچ و پلیستیشن کار نمی‌کند. به معنای دیگر، اگر بیش از یک کنسول دارید احتمالا برای استفاده از این هدست به مشکل خواهید خورد. به علاوه این هدست از دو کانکشن بلوتوث استفاده می‌کند و شما می‌توانید هنگام بازی کردن به شنیدن موسیقی از طریق گوشی خود نیز بپردازید.

در تمامی ابعاد، این هدست یک هدست خوب است و از همه مهمتر قیمت بسیار بالایی ندارد و احتمالا بهترین انتخاب شما برای خریدن یک هدست زیر ۱۰۰ دلار است.

نویسنده: پارسا برنوس

موضوع: هدست های ارزان و مقرون به صرفه گیمینگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *